Premier League Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ 8-0

Εκπληκτικά πράγματα από την Σαουθάμπτον που διέσυρε την Σάντερλαντ με 8-0 (!!!) και παρέμεινε στο -1 από τη 2η θέση. Πρώτη νίκη εντός για Εβερτον. Ψηλώνει η Γουέστ Χαμ.
Ρόναλντ Κούμαν και Γκρατσιάνο Πελέ είχαν αναδειχθεί σε προπονητή και παίκτη του μήνα και έδωσαν συνέχεια κάνοντας αμφότεροι εξαιρετικά τη δουλειά τους σε βάρος της Σάντερλαντ,
με τον φορμαρισμένο Ιταλό να βάζει ακόμα δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις μία ήττα στα προηγούμενα 7 ματς, όμως γνώρισαν μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της Premier League (8-0) με το πρώτο γκολ να έρχεται με ένα από τα πιο... επικά αυτογκόλ ever στο Νησί. Οι Αγιοι παρέμειναν στην 3η θέση και κολλητά από την Μάντσεστερ Σίτι.
ADVERTISEMENT

Ο Βερχίνι με απίθανο βολέ νίκησε τον τερματοφύλακά του, Φόρστερ στο 12' για να ακολουθήσει ρεσιτάλ από τους παίκτες του Κούμαν, που έβλεπαν κάθε προσπάθειά τους να καταλήγει στο πλεκτό (1-0), το 2-0 έκανε στο 18' ο Πελέ από κοντά μετά τη σέντρα του Στίβεν Ντέιβς και το 3-0 στο 37' ο Τζακ Κορτ με σουτ ύστερα από τη σέντρα του Ντούσαν Τάντιτς. Στην επανάληψη η Σαουθάμπτον πέτυχε ακόμα πέντε γκολ ανεβάζοντας το σκορ κόντρα στην άτυχη ομάδα του Γκους Πογιέτ.

Στο 63' ο Πελέ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Λιάμ Μπρίντκατ και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0 με αυτογκό, για να σκοράρει για δεύτερη φορά ο Ιταλός στο 69' μετά από προσπάθεια του Τάντιτς (5-0). Το 6-0 έγινε στο 78' από τον Τάντιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Μανόνε και το 7-0 από τον Βίκτορ Γουανιάμα από μία νέα τελική πάσα του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Το μαρτύριο της Σάντερλαντ έλαβε τέλος στο 86' όταν σκόραρε και ο Σαντιό Μανέ μετά από ακόμα μία ασίστ του Τάντιτς (4 συνολικά).
Διαβάστε περισσίτερα εδώ: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...