Selena Gomez: Το κοριτσάκι της Disney έγινε μια καυτή γυναίκα

Η 22χρονη Selena φιλοξενήθηκε αυτές τις μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel στο Λος Αντζελες και εντυπωίασε για άλλη μια φορά με τις στυλιστικές της επιλογές καθώς το little black navy στράπλες φόρεμα με το το σκίσιμο στο πλάι που φόρεσε ήταν εντυπωσιακό και ιδιαίτερα κομψό πάνω της

Σε μια σούπερ σέξι fashionista έχει εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Selena Gomez, η οποία έχει αφήσει πολύ πίσω πλέον το παρελθόν της ως κορίτσι της Disney. Η 22χρονη Selena φιλοξενήθηκε αυτές τις μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel στο Λος Αντζελες και εντυπωίασε για άλλη μια φορά με τις στυλιστικές της επιλογές καθώς το little black navy στράπλες φόρεμα με το το σκίσιμο στο πλάι που φόρεσε ήταν εντυπωσιακό και ιδιαίτερα κομψό πάνω της.



Η Gomez, σύμφωνα πάντα με τον αμερικανικό tabloid Τύπο, χώρισε πρόσφατα για άλλη μια φορά με τον 20χρονο Καναδό ποπ σταρ Justin Bieber. Και εδώ που τα λέμε καλά έκανε γιατί πλέον είναι μια πανέμορφη γυναίκα, σε αντίθεση με εκείνον που έχει κολλήσει εδώ και χρόνια στα πρώτα χρόνια της εφηβείας του.









pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...