Π. Λαφαζάνης: Δεν τολμάτε να μιλήσετε καν για διαγραφή του χρέους, είναι ανυπόφορη λέξη για εσάς (Video)

"Δεν τολμάτε να μιλήσετε καν, για διαγραφή χρέους. Θεωρείται αυτή τη λέξη τόσο ανυπόφορη, αναχρονιστική και βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα, ώστε να μην την θίγετε καν και μάλιστα όσους μιλάνε να τους καταγγέλλεται κιόλας" δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης το πρωί στο Mega.

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ποιος φόρτωσε στη χώρα ένα γιγάντιο χρέος"; "Φορτώσατε στον ελληνικό λαό ερήμην του, ένα βαθύτατα άδικο χρέος, το οποίο δεν εξυπηρέτησε ούτε τις κοινωνικές, ούτε τις αναπτυξιακές ανάγκες αυτής της χώρας" συμπλήρωσε σε υψηλούς τόνους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, "σε όλο τον πλανήτη δεν υπάρχει σοβαρός οικονομολόγος, ο οποίος να μην ισχυρίζεται, ότι το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο και μόνο με ένα μεγάλο κούρεμα θα μπορέσει η χώρα να ανασάνει".
"Τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους θα τη διεκδικήσουμε με όλα τα δημοκρατικά μέσα που έχει ένα ανεξάρτητο κράτος." αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία διετύπωσε στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του, Αλ. Τσίπρας. Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι "ρεαλιστικό, ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό και μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση".
Κατ. Μπρ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...