Ο Στέφανος Μπασινάς υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στις 6 το απόγευμα στην ΕΡΤopen.

.. Ο Στέφανος Μπασινάς πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην ΕΡΤopen στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών στο "Μικρόφωνο Στα Γήπεδα" με τον Κώστα Μότση.

Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακά εδώ: http://www.ertopen.com/radio.

Π. Καμένος : Οι ΑΝ.ΕΛ. θα είναι στη  επόμενη Βουλή ως ρυθμιστής και εγγυητής των εξελίξεων 
Aπό την ΕΡΑ Σερρών ξεκίνησε την περιοδεία του , χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμένος. Μιλώντας στην ΕΡΑ, εξέφρασε την στήριξη του στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τόνισε την εθνική σημασία των Περιφερειακών Σταθμών  σημειώνοντας  πως η ΕΡΤ θα πρέπει άμεσα να ανοίξει.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων , που περνάνε δύσκολες στιγμές, από τις αντιαγροτικές πολιτικές που ακολούθησε η συγκυβέρνηση. Επεσήμανε πως θα πρέπει να επαναλειτουργήσει η βιομηχανία ζάχαρης και να στηριχτεί η κτηνοτροφία.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ο κ. Καμένος αναφέρθηκε στο θέμα των του ξεκλειδώματος του ελβετικού φράγκου απο το ευρώ , σημειώνοντας πως  «Μετά την καταστροφή των μικροομολογιούχων με τα μέτρα της κυβέρνησης και το περίφημο PSI, 61.000 οικογένειες σήμερα χτυπιούνται από τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο. Ακόμα μια φορά, την ευθύνη τη φέρει το υπουργείο Οικονομικών». Όπως σημείωσε ακόμη, «όταν πουλήθηκαν τα ασφάλιστρα κινδύνου τα οποία κάλυπταν τις τράπεζες, χάθηκε και η ασφάλεια εκείνων που πήραν δάνεια σε ελβετικό φράγκο. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών, αντί να κάνει προεκλογική εκστρατεία όπως δεν επιτρέπεται, να ασχοληθεί με αυτές τις 61.000 ελληνικές οικογένειες».
Επιτέθηκε κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, για την παρέμβαση του στην προεκλογική εκστρατεία, καταγγέλλοντας τον για προβοκάτσια και προπαγάνδα αισχίστου είδους,  σημειώνοντας πως πίσω από όλα κρύβεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, καθώς όποια πέτρα και να σηκώσεις κρύβονται άνθρωποι του. Ο Ελληνικός λαός ψήφισε Σαμαρά και τους προέκυψε  Σημίτης.
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε και κατά του κ. Σαμαρά  τον οποίο επέκρινε για υποσχεσιολογία όπως έκανε το 2012 χωρίς να υλοποιήσει κανένα από τα τότε 18 σημεία που υποσχέθηκε. Δεν ξέρει ο κ. Σαμαράς τι θα πει αλήθεια είπε ο κ. Καμένος. 
Βενιζέλος και Σαμαράς είναι πιασμένοι, χάρη στον Χριστοφοράκο βρίσκονται εδώ που είναι τώρα. " Εγώ και ο Τσιπρας , είμαστε καθαροί δεν έχουμε υπογράψει τίποτε και μπορούμε να διεκδικήσουμε", είπε.
Τόνισε πως θα πληρώσουν αυτοί που έφεραν τόσα δεινά στους έλληνες και σημείωσε πως θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή για να καθίσουν οι υπεύθυνοι στο σκαμνί.
Απο τα πρώτα που θα πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές είναι η κατάργηση του εμπάργκου κατά της Ρωσίας  και να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί των κατοικιών. 
Για μια ακόμη φορά έκανε άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία, αλλά όρισε κόκκινες γραμμές, όπως στα εθνικά ζητήματα.
Ο κ. Καμένος ήταν χαρακτηριστικός σε αποστροφή του λόγου του, επιστρέφοντας πίσω στην ιστορία,  σημειώνοντας πως ο Άρης Βελουχιώτης και ο Ναπολέων Ζέρβας συνεργάστηκαν για το καλό του τόπου.
Εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι ΑΝ.ΕΛ. θα βρίσκονται και στην επόμενη Βουλή, κόντρα στις δημοσκοπήσεις και σημείωσε πως θα είναι ο ρυθμιστής και ο εγγυητής των εξελίξεων.  
Ο κ. Καμένος τάχτηκε κατά της εξόρυξη χρυσού τόσο στις Σκουριές όσο και στις Σέρρες. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος του στις Σέρρες.
Επιτήδειοι απέσπασαν από 54χρονη 90.000 ευρώ στις Σέρρες
Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 54χρονης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδικές έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και συνελήφθησαν ένας 48χρονος και μία 57χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη. Κατάφεραν να πείσουν την 54χρονη, με το πρόσχημα μεγάλης οφειλής στην εφορία, να πραγματοποιήσει αναλήψεις από διάφορες τράπεζες των Σερρών του συνολικού χρηματικού ποσού των 90.300 ευρώ και να τους το παραδώσει. Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών και στη συνέχεια να εντοπιστούν χθες (15-1-2015) το μεσημέρι στις Σέρρες και να συλληφθούν.
Στην κατοχή της 57χρονης και σε όχημα ιδιοκτησίας της, βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 87.000 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε στην 54χρονη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ Σερρών
Η Τ.Ο. Σερρών του ΚΚΕ οργανώνει την Κυριακή 18/1/2015 και ώρα 11 το πρωί την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση – ομιλία στην αίθουσα του «Ορφέα» Σερρών (Περιστέρη Κωστοπούλου 12) με ομιλητή τον Γιώργο Μαργαρίτη Καθηγητή Ιστορίας και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Καλεί όλο το σερραϊκό λαό στην εκδήλωση. Να στηρίξει με την ψήφο του το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ. Να ενισχύσει τις γραμμές του αγώνα μετά τις εκλογές. Γιατί η πάλη για τη Λαϊκή Εξουσία δε σταματάει στην κάλπη, δεν αρχίζει με όρκους πίστης στην ΕΕ και το ΣΕΒ. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ δυναμώνουμε τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...