Έμεινε «όρθια» με εννέα παίκτες η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Τι κι αν έμεινε με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό; Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29;  Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (1-1 ) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League, σώζοντας τον ένα βαθμό.


Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση μέσα σε λίγα λεπτά, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, καθώς στο 23ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πλατέλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 29΄ είδαν τους αντιπάλους τους να παίρνουν το προβάδισμα με το γκολ του Κοτσώνη.
Η «Ένωση» πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ, ενώ στην επανάληψη αφού γλίτωσε στο 50΄ από ένα δεύτερο γκολ στο τετ α τετ του Ανγκούλο με τον Ανέστη, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 81΄.  Λίγο αργότερα  (86΄) η ΑΕΚ είχε και δοκάρι με τον Μπρέσεβιτς, ενώ στο 87΄ο σκόρερ της «Ένωσης» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες. Παρά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Δέλλα άντεξε στην πίεση και κράτησε την ισοπαλία μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (81’ Χατζής), Καραδέμητρος, Λαγός (58’ Πινέιρο), Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (72’ Τζιώρας).
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (58’ Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (91’ Ρόβας), Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...