Να «αντισταθούν στη λιτότητα» καλεί τους Έλληνες ο δήμαρχος της Ν. Υόρκης

Μήνυμα στήριξης έστειλε στους Έλληνες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, καλώντας τους να αντισταθούν στην πολιτική που τους επιβάλλουν. «Αντισταθείτε στη λιτότητα» είπε ο δήμαρχος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, σε συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της χθεσινής ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς Αμερικανούς αξιωματούχους και να τους ενημερώσει για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.
«Το ελληνικό έθνος δεν είναι μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα, αλλά είναι όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος που έχει τη δική του δυνατότητα για πίεση σε μεγάλα κέντρα αποφάσεων, όπως οι ΗΠΑ, και το κάνουν, και δίνουν ξεκάθαρα μηνύματα, όχι μόνο στην αμερικανική κοινωνία και στην αμερικανική πολιτική, αλλά και στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο υπουργός.
Σε παρατήρηση ότι επικαλέστηκε πολλές φορές κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη τις συνεχείς παρεμβάσεις του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, υπέρ της Ελλάδας, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι «είναι ξεκάθαρο πως οι παρεμβάσεις αυτές, είτε δημόσιες, είτε με επαφές που έγιναν με Ευρωπαίους ηγέτες και ιδιαίτερα με την Άνγκελα Μέρκελ, έδειξαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η σημερινή διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και ο Αμερικανός Πρόεδρος, στηρίζουν τη χώρα μας και στηρίζουν τον ελληνικό λαό».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...