Αποκαλυπτήρια με ισοπαλία για την ΑΕΚ απέναντι στη Σεβίλη (1-1)

Αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά που έδωσε επί πολωνικού εδάφους, εμφανίστηκε η ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της όπου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την κάτοχο του Europa League Σεβίλη.
Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άνοιξε το σκορ
πολύ γρήγορα μόλις στο 3ο  λεπτό με κεφαλιά του Αραβίδη (1-0) μετά το σουτ του Πλατέλα. Οι Ισπανοί στο 7’ απείλησαν με τον Ρέγιες και στο 13’ η κεφαλιά του Γκαμέϊρο πέρασε έξω. Στο 19’ η Σεβίλη ισοφάρισε με τον Ρέγιες (1-1), ενώ η ΑΕΚ είχε άλλες δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Τζιμπούρ στο 39’ και τον Βάργκας στο 40’. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες καθώς οι δύο τεχνικοί έκαναν αρκετές αλλαγές για να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.
Διαιτητής: Παππάς
Κίτρινες: Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο (75΄ Βασιλαντωνόπουλος), Κολοβέτσιος (67΄ Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος (78΄ Φαγέ), Σοϊλέδης (75΄ Πεταυράκης), Σιμόες (84΄ Σβάρνας), Γιόχανσον (74΄ Γροντής), Πλατέλλας (75΄ Ζόριτς), Βάργκας (56΄ Μπαρμπόσα), Αραβίδης (68΄ Κρισάντους), Τζεμπούρ (62΄ Αρθο)
Σεβίλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο (46΄ Ρίκο), Μαριάνο, Λουίσμι (46΄ Τρεμουλινάς), Σουάρες (46΄ Κρον-Ντέλι), Εσκουδέρο (46΄ Ιμόμπιλε), Κριχόβιακ, Ιμπόρα (46΄ Κακουτά), Ρέγες, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα (46΄ Κόκε), Γκαμεϊρό (46΄ Βιτόλο).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...