ΕΛΛΑΔΑ * ΕΥΡΩΠΗ * ΑΘΛΗΤΙΚΑ- Σούπερ Λίγκα - 12η αγωνιστική - αποτελέσματα

, ...

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά για το 11χ11

Ντέρμπι για 70 και κάτι λεπτά ήταν το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο από κόσμο (λόγω τιμωρίας) «Καραϊσκάκη», όμως οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία είκοσι λεπτά πάτησαν γκάζι και πήραν τη νίκη με 3-1.

Νίκησε την Πριμόριε και ελπίζει ο Ολυμπιακός

Σπουδαία νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στο Final 6 του Champions League, πέτυχε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 7-4 της κροατικής Πριμόριε χάρη στο εκρηκτικό τους ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο.

Συγκάτοικοι στην κορυφή Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ

Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ που αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και απέκτησε «συγκάτοικο» την Σίτι που επιβλήθηκε με 3-1 της Σαουθάμπτον.

Ο «γηραιός» γιόρτασε με νίκη επί του Παναθηναϊκού τα 107α γενέθλιά του

Δεν ήταν γούρικο το ντεμπούτο του Μίκαελ Εσιέν στην ενδεκάδα, αλλά και του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ηρακλής μετά από εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πήρε την μεγάλη νίκη με 1-0 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 107α γενέθλιά του!

Ήταν στραβό το κλίμα, …το φαγαν και οι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ καθώς ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα στο παιχνίδι με την Καμπάλα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 βδομάδες.

«Τρένο» η Μπάγερν, 2-0 την Χέρτα

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην Μπουντεσλίγκα βαδίζει η Μπάγερν που νίκησε με 2-0 στο Μόναχο την Χέρτα Βερολίνου για την 14η αγωνιστική και ξέφυγε προσωρινά με 11 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Καθάρισε» με Ανσαριφάντ ο Πανιώνιος, 2-0 τον ΠΑΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάντ που πέτυχε και τα δύο γκολ ο Πανιώνιος νίκησε άνετα με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Νέα Σμύρνη μετά από πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Δήμος Πατρέων: Ανάδειξη & ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού – Συνέντευξη του Τ. Πετρόπουλου στο ert.gr

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπου αρκετά από τα δικαιώματα των πολιτών, απέκτησαν «εμπορευματική αξία» με αποτέλεσμα από δικαιώματα να μετατραπούν σε «προϊόντα», ο αθλητισμός δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Από την εποχή της αλάνας, μέχρι τα γυμναστήρια και τα 5 χ 5 της εποχής μας, από την κάποτε χωρίς οικονομική επιβάρυνση εγγραφή και συμμετοχή σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, έως τις ημέρες μας όπου η συνδρομή είναι προϋπόθεση για συμμετοχή, ο δρόμος

Oλυμπιακός: «Αγνοήθηκαν από τον εισαγγελέα τα εκτεταμένα επεισόδια στη Λεωφόρο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξηγεί το λόγο που παρενέβη σήμερα κατά την συζήτηση της ένστασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα και επισημαίνει ως απολύτως σωστή τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι βάσει των κανονισμών και των πραγματικών περιστατικών, ενώ προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει άμεση αναφορά στα αρμόδια θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Μεγάλη νίκη με 69-66 στη Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός για την πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 69-66 στη Σμύρνη επί της Καρσίγιακα για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου, κάνοντας συγχρόνως αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο «Top 16″ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο σεΐχης της Μάντσεστερ Σίτι «δελεάζει» τον Μέσι με 1,1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα!

Χρυσάφι στρώνει στα πόδια του Λίονελ Μέσι ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχης Μανσούρ, προκειμένου να φέρει στην Αγγλία τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τον Λίονελ Μέσι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sun» στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...