Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήθελε να σκορπίσουν τις στάχτες του στο Μπαλί (Φωτό+Βίντεο)

Τι έγραφε στη διαθήκη του ο διάσημος ροκ σταρ.
Να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Μπαλί, ένα νησί που πάντα τον γοήτευε, ζητούσε στη διαθήκη του ο Βρετανός ροκ σταρ Ντέιβιντ Μπάουι, που πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 69 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.
Όσο για την περιουσία του, που εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα πάντα με
την 20σέλιδη διαθήκη του που επικαλούνται οι New York Times, αυτή θα μοιραστεί στη σύζυγό του, τα παιδιά του, μία γκουβερνάντα και μία προσωπική του βοηθό.
Το διαμέρισμά του στο Σόχο του Μανχάταν το αφήνει στη χήρα του, το μοντέλο Ιμάν, η οποία κληρονομεί επίσης και τη μισή περίπου από την υπόλοιπη περιουσία του. Τα παιδιά του, Ντάνκαν και Αλεξάντρια, θα κληρονομήσουν περίπου το 25% της περιουσίας του έκαστο, μία γκουβερνάντα του Ντάνκαν, η Μάριον Σκένε, θα λάβει 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ η προσωπική του βοηθός Κορίνε Σβαμπ θα λάβει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές σε μία εταιρεία ονόματι Opossum.

Η διαθήκη, που χρονολογείται από το 2004, υπογράφεται από τον Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Ντέιβιντ Μπάουι, και δεν αναθεωρήθηκε έκτοτε.
Το έγγραφο αναφέρει πως ο Μπάουι επιθυμούσε η σορός του να αποτεφρωθεί, κατά προτίμηση στο Μπαλί και «σύμφωνα με τις βουδιστικές τελετές», όμως ανεξαρτήτως από τον τόπο της αποτέφρωσης, ζητούσε οι στάχτες του να σκορπιστούν στο Μπαλί.
Η σορός του Ντέιβιντ Μπάουι αποτεφρώθηκε στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου.
πηγη 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΘΡΑ
«Σαρώνει» το νέο άλμπουμ του David Bowie  22/1/13
Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ντέιβιντ Μπάουι θα έκανε πάταγο.
Έπειτα από δέκα χρόνια «απόσυρσης» κάνει την εμφάνισή του στη δισκογραφία με το νέο του άλμπουμ «The Next Day» και κατακτά την κορυφή στις πωλήσεις μέσω iTunes.


Ετσι λοιπόν, το άλμπουμ βρίσκεται πρώτο στα iTunes σε 34 χώρες -ανάμεσά τους και στην Ελλάδα-, μόνο από τις προ-παραγγελίες είναι στο Top 5 του iTunes σε 46 χώρες, ενώ έφτασε στην κορυφή του Amazon στην Αγγλία, Γερμανία και Ιαπωνία.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ του με τίτλο «Where Are We Now?» άγγιξε τη κορυφή σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, είναι έκτο στο UK singles charts, ενώ βρίσκεται στο Top 10 σε Ιταλία, Ιρλανδία και Γαλλία και στο Top 20 sales σε Ολλανδία και Φιλανδία.

Επίσης, παίζεται στα ραδιόφωνα όλου του κόσμου από τη Μεγάλη Βρετανία φυσικά, στην Ιταλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία μέχρι και την Ιαπωνία.


πηγη


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ντέιβιντ Μπάουι πιο καλοντυμένος Βρετανός
ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ντέιβιντ Μπάουι πιο καλοντυμένος Βρετανός
Ο εκκεντρικός Ντέιβιντ Μπάουι κατέκτησε την κορυφή στην έρευνα του "History Magazine" του BBC για τους πιο καλοντυμένους Βρετανούς.
Ανακηρύχθηκε ο πιο στιλάτος όλων των εποχών, αφήνοντας μάλιστα πίσω του ιστορικές προσωπικότητες, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ.


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη":


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...