Νέα concept Scrambler από την Ducati Παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Βερόνα

Στην έκθεση της Βερόνα, η Ducati παρουσίασε τρία νέα concept βασισμένα σε μοντέλα παραγωγής της οικογενείας των Scrambler, ανιχνεύοντας προφανώς τα όρια του customizing αυτών.
Η σειρά Scrambler της Ducati, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 5 εκδόσεις του μοντέλου των 803 κ.εκ και μια μικρότερη στα 400 κ.εκ. με το όνομα Sixty2.
Tα Scrambler είναι ιδιαίτερα δεκτικά στο customizing, άλλωστε ο μεγάλος κατάλογος με τα προαιρετικά parts, επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη μιας τέτοιας μοτοσικλέτας να την φέρεις στα μέτρα του, κυρίως σε ότι αφορά στο αισθητικό κομμάτι.
Η Ducati, θέλοντας να διαπιστώσει ποια είναι τα όρια «μετάλλαξης» των Scrambler και ταυτόχρονα να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού ώστε να προχωρήσει σε μελλοντικές υλοποιήσεις παραγωγής, παρουσίασε τρια concept βασισμένα πάνω σε αυτά.
Το Sixty2 αποτέλεσε την βάση για το cafe racer με το όνομα «Peace», το οποίο εμπνεύστηκε από τους αγώνες endurance των 60s και 70s, ενώ άλλο ένα Sixty2 χρησιμοποιήθηκε για το Revolution, που η Ducati το χαρακτηρίζει ως boobber, απέχοντας πολύ βέβαια από την χαρακτηριστική cruiser γεωμετρία της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Ένα Scrambler των 803 κ.εκ. και συγκεκριμένα το Urban Enduro, μεταμορφώθηκε στο concept Αrtika, που προορίζεται προφανώς για κίνηση σε χιόνι και σε πάγο. Το Artika δεν αποτέλεσε παρθενογένεση στο μυαλό των ανθρώπων της Ducati αλλά βασίστηκε στο Pantah Ice Project, μια μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρείας που είχε κατασκευαστεί για να τρέχει στους αγώνες Ice Race, στα τέλη της δεκαετίας του 70.
uccd02 uccd03 uccd04
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...