Μπροστάρης ο Παπασταθόπουλος σε εκστρατεία για 17χρονο με λευχαιμία

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα 17χρονο παιδί από τις Σέρρες, που εδώ και δύο χρόνια δίνει γενναίο αγώνα για να νικήσει τη λευχαιμία. Σε ηλικία 15 χρονών διαγνώστηκε ότι πάσχει από επιθετική λευχαιμία τύπου Τ και από τότε άρχισε να παλεύει με πολλή υπομονή, επιμονή και δύναμη για να βγει νικητής.

Ο Παύλος χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στις ΗΠΑ για να γίνει καλά. Το κόστος, όμως, είναι υψηλό και οι γονείς του δεν μπορούν να το καλύψουν. Ετσι, ξεκίνησε εκστρατεία αγάπης για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα του εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τη ζωή. [Ο 17χρονο Παύλος Σωτηριάδης]

«Ο Παύλος είναι ένα γενναίο παιδί. Εδώ και δύο χρόνια παλεύει για να γίνει καλά και εκπλήσσει όλους με το θάρρος και τη δύναμή του» λέει στη «δημοκρατία» η μητέρα του 17χρονου Σουσάνα Κυριακίδου.

Παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, στην οποία υποβλήθηκε. «Για να γίνει καλά πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Βοστόνης. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου 350.000 δολάρια» προσθέτει η μητέρα.

Η κινητοποίηση των συμπατριωτών του από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλη και συγκινητική.
Στο πλευρό του βρίσκεται και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Είναι υποχρέωσή μας όλοι να βοηθήσουμε αυτό το παιδί» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και έθεσε σε δημοπρασία αθλητική φανέλα και παπούτσια για να συγκεντρωθούν χρήματα. Το παράδειγμά του ακολούθησαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σούνας.
Θ. Χερχελετζής



«δημοκρατία»


Λογαριασμός στην Εθνική

Οποιος επιθυμεί να τον βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό 428/537100-79, ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079, Σωτηριάδης - Κυριακίδης Παύλος / Κυριακίδου Σουσάνα.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...