Προβάδισμα πρόκρισης για την Ατλέτικο, 1-0 την Μπάγερν (Φωτό+Βίντεο)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε μόλις στο 11ο λεπτό ο Σαούλ. Πάντως οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (3/05) στο Μόναχο.


Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα 30 λεπτά «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ανοίγοντας το σκορ στο 11΄ με ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει στη διοργάνωση.

Ο Σαούλ Νίγκεθ απέφυγε τρεις παίκτες, μπήκε στην περιοχή και με αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε τον Νόιερ (1-0). Η Μπάγερν ήταν... άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος.

Πίεσε από τα πρώτα λεπτά την εστία του Όμπλακ, είχε δοκάρι με τον Αλάμπα στο 54΄ και τρεις πολύ καλές φάσεις στη συνέχεια με τους Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι και Ντάγκλας Κόστα, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.
Τεράστια ευκαιρία για να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου έχασε η Ατλέτικο στο 75΄ με τον Τόρες να σημαδεύει το δοκάρι του Νόιερ και στο «ριμπάουντ» ο Κόκε δεν κατάφερε να νικήσει τον Γερμανό τερματοφύλακα.
Κίτρινες: Σαούλ Νίγκεθ - Ντάγκλας Κόστα, Μπενατια, Νόιερ, Βιδάλ
Οι ενδεκάδες:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντ.Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφραν, Χιμένες, Σάβιτς, Φελίπε Λούις, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ Νίγκεθ (85΄ Τόμας Παρτέι), Αγκούστο Φερνάντες, Γκριεζμάν, Τόρες
ΜΠΑΓΕΡΝ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Λα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ (77΄ Μπενατια), Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο (70΄ Μίλερ), Κομάν (64΄ Ριμπερί), Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...