Αφού πλούτισε πουλόντας 3000 σάντουιτς την ημέρα από τους πρόσφυγες, πήγε να τους… “οργώσει”

Οι ερωτήσεις του Σρόιτερ εκνεύρισαν τον αγρότη-καντινιέρη που όργωνε στην Ειδομένη (Video)
Να θυμίσουμε πως ο κύριος Ούλης είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της «“χρυσής” καντίνας που πουλάει 3.000 σάντουιτς την ημέρα στους πρόσφυγες» και που μετά από έλεγχο της εφορίας, του επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί ήταν χωρίς απόδειξη και πολύ ακριβά.
Το πρωί στον καταυλισμό της Ειδομένης, αγρότης πήρε το τρακτέρ του για να οργώσει το ιδιόκτητο χωράφι του.
Με την διαφορά όμως ότι στο χωράφι του βρίσκονται οι σκηνές των προσφύγων με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

 Η αστυνομία επενέβη και τον σταμάτησε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας πρόσφυγας που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.
 «Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω» είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές.

πηγη
Οι ερωτήσεις του Σρόιτερ εκνεύρισαν τον αγρότη-καντινιέρη που όργωνε στην Ειδομένη (Video)


Με εμφανή τον εκνευρισμό του, κάθε φορά που ο Αντώνης Σρόιτερ αναφερόταν στο θέμα της καντίνας της Ειδομένης, ο αγρότης που το πρωί έθεσε σε κίνδυνο προσφυγόπουλα… οργώνοντας με το τρακτέρ ανάμεσα στις σκηνές, εμφανίστηκε στο δελτίο του Alpha.
Κάθε αναφορά στην καντίνα συνοδευόταν από εκνευρισμό, ενώ στο τέλος ο αγρότης-καντινιέρης που ζητά αποζημίωση από το κράτος καθώς δεν μπορεί να οργώσει τα χωράφια του, πέταξε το ακουστικό αποχωρώντας, με τον παρουσιαστή να σημειώνει εύστοχα «τώρα συνεννοηθήκαμε όλοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...