Κεφαλλονιά* Τραγική κατάληξη με την ανατροπή νταλίκας στα Διλινάτα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Παναγίας της Λάμιας στα Διλινάτα με θύμα έναν 55χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από ανατροπή νταλίκας.

Στη νταλίκα επέβαινε και ένας δεύτερος άνδρας, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου και μεταφέρθηκε τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.
ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ....διεξοδιος ακολουθεια 4=15  ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ....
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ...ο νικος ειναι ειναι καλήτερα και ειναι στο νοσοκομείο Ιωαννηνων



Το όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους και χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών.

Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον έναν εκ των δύο επιβαινόντων, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν λόγια να πεις... Τόσο απρόσμενος χαμός.... Η θλίψη μεγάλη... Για μένα προσωπικά ο ΣΤΑΥΡΟΣ ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ήταν παντού και "πουθενά". Δεν χρειαζόταν να πει πολλά. Με μια του μάτια καταλάβαινες τι ήθελε να σου πει! Μπορω να γράφω ατελείωτα λόγια για το ΣΤΑΥΡΟ.....Δε χρειάζεται. Στέρεψαμε και απο λόγια..... Να περνάς καλα εκεί που εισαι ΣΤΑΥΡΑΕΤΕ μου( ετςι τον έλεγα και γελάγε ολόκληρος) και να ξέρεις οτι θα μας λείπεις πολυ................

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...