Μοσκοβισί: Είναι καιρός να δει η Ελλάδα φως στην άκρη του τούνελ της λιτότητας

Το μήνυμα πως είναι πια καιρός οι Έλληνες να δουν το φως στην άκρη του τούνελ της λιτότητας και να προχωρήσει η χώρα στην βιώσιμη ανάπτυξη μετέφερε ο  Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, στις δηλώσεις του προσερχόμενος στην συνεδρίαση του Eurogroup.
«Είναι πλέον καιρός η Ελλάδα να προχωρήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη, να μειωθεί η ανεργία και να υπάρξουν δουλειές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσκοβισί.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη μιας θετικής έκβασης της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, υπογραμμίζοντας πως εξίσου αναγκαία είναι και η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
«Εάν έχουμε μια απόφαση σήμερα, εφικτό και απαραίτητο, θα είμαστε σε πολύ σωστό δρόμο ακόμα κι αν πρέπει να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» υπογράμμισε.
Τέλος διέψευσε τα σενάρια για Grexit, διευκρινίζοντας πως «δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα». «Διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα έχει κάνει πολύ μεγάλο δρόμο στην ανάπτυξη και στα νούμερα, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όσον αφορά στα δημοσιονομικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να πάμε ακόμα πιο μπροστά, να δείξουμε ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ της λιτότητας» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...