Υπόγειο αγωγό μπύρας κατασκευάζει μουσικό φεστιβάλ στη Γερμανία! (pics & vid)

Κάθε Αύγουστο οι φίλοι του heavy metal που συγκεντρώνονται έξω από το χωριό Wacken στη βόρεια Γερμανία, 80 χλμ βορειοδυτικά του Αμβούργου, καταναλώνουν 400.000 λίτρα μπύρας ακούγοντας τα αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Φέτος οι διοργανωτές αναζήτησαν μια πιο βολική και οικολογική λύση για την προμήθεια και παροχή όλης αυτής της μπύρας. Ένας αγωγός 7 χιλιομέτρων, 80 εκατοστά κάτω από το έδαφος, θα παρέχει μπύρα με αρκετή πίεση ώστε να σερβίρεται ένα ποτήρι ανά δευτερόλεπτο. Έτσι το έδαφος δεν θα υποφέρει από τη μεταφορά των δεκάδων βαριών βαρελιών μπύρας με φορτηγά όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
...
Κατασκευάζονται επίσης αγωγοί για την παροχή νερού και την αποχέτευση, καθώς και ένα νέο σύστημα αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων για να μην πνιγεί το φεστιβάλ στη λάσπη όπως γίνεται συνήθως. Το κόστος των έργων ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Από τις 3 έως και τις 5 Αυγούστου θα ανέβουν στη σκηνή του Wacken 150 συγκροτήματα, από τους Megadeth μέχρι τους Kreator, από τον Alice Cooper μέχρι τον Marilyn Manson και από τους Accept μέχρι τους... Europe! Κι αν οι τελευταίοι σας φαίνονται κάπως soft, τι να πούμε για τους Boomtown Rats του Μπομπ Γκέλντοφ που θα τραγουδήσουν «Tell me why I don't like Mondays» μπροστά σε 75.000 headbangers; Όχι αγωγός, ολόκληρο ποτάμι μπύρας θα χρειαστεί...







 Wacken

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...