Σε πέντε κυκλαδίτικα νησιά ο 23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 “Cyclades Regatta”

Από την Τζια θα ξεκινήσει ο 23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 “Cyclades Regatta” που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) από την 1η μέχρι τις 8 Ιουλίου. Τα σκάφη και τα πληρώματα τους θα περάσουν από τη Σύρο, την Πάρο και τη Σέριφο και θα τερματίσουν στην Κύθνο, με τα τέσσερα νησιά θα υποδέχονται
τους ιστιοπλόους με φιλόξενη διάθεση και πολλές εορταστικές εκδηλώσεις. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), με την υποστήριξη του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού.
Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, ΕΡΤ3 ,ERA SPORT, AMOLA.GR, SKIPPER ON DECK.
Χορηγοί του αγώνα: οι εταιρείες Evdemon & Partners, Interamerican, HDI Global Se Hellas, Marks & Spencer London, Amita Motion, Castalia by Lavipharm, Hellenic Seaways, Doculand.
Υποστηρικτές: η εταιρεία Garamond Design, οι Δήμοι Κέας, Σύρου-Ερμούπολης, Πάρου, Σερίφου και Κύθνου, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και Λιμενικοί Σταθμοί και οι κατά τόπους επαγγελματικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι.
cyclades regatta programma
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...