Ο Πρόδρομος Πάρου «πρωταγωνιστεί» σε μαγευτική διαφήμιση με τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

Ο Πρόδρομος Πάρου, ένα από τα γραφικότερα και πιο παραδοσιακά χωριά του νησιού, «δανείζει» τις όμορφες εικόνες του σε μαγευτική διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines με πρωταγωνιστή έναν παγκόσμιο Έλληνα, το θρυλικό μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο!
Ο «Γιάνναρος» της καρδιάς μας, εμφανίζεται στη διαφήμιση να παίζει με παιδιά του χωριού
κρατώντας μια μπάλα, με «σκηνικό» τα πάλλευκα, ασβεστωμένα σοκάκια του Προδρόμου που κάτω από τον λαμπερό ήλιο μοιάζουν ακόμη ωραιότερα!
Σε πλάνο επίσης της εξαιρετικής αισθητικά διαφήμισης, υπάρχει και ο Παραδοσιακός Ξυλόφουρνος του Προδρόμου στην πλατεία Αναλήψεως που ανάβεται κάθε Σαββατοκύριακο από την κα. Παυλίνα για το φούρνισμα παραδοσιακής ρεβυθάδας και ψωμιού!






Αχνιστά ψωμιά που ψήνονται στον Ξυλόφουρνο του Προδρόμου, κάνουν την εμφάνισή τους στα πλάνα μιας διαφήμισης που «μυρίζει» αυθεντική Ελλάδα της παράδοσης και της ονειρεμένης ομορφιάς!

Εξάλλου το κεντρικό διαφημιστικό σλόγκαν «Πως γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά» διατρέχει το concept προβολής ελληνικών εικόνων μοναδικής ονειρικής ωραιότητας οι οποίες, μαζί με τον «παγκόσμιο» Γιάννη Αντετοκούμπο, «ταξιδεύουν» τον Πρόδρομο και την Πάρο παντού!

Δείτε τη σαγηνευτική διαφήμιση από το 0,26 – 0,30 του χρόνου της και θαυμάστε τον Γιάννη να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πρόδρομο Πάρου σε πλάνα τόσο ιδιαίτερα και μαγευτικά...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...