Σπουδαία νέα: Μαζεύτηκαν τα 500.000 ευρώ για τον μικρό Βαγγέλη

Το ποσό των 500.000 ευρώ, μαζεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ και ο μικρός Βαγγέλης φεύγει για την πιο μεγάλη του μάχη.
Αυτό ανακοίνωσε μέσω social media η οικογένεια του μικρού παιδιού.
Τα χρήματα που χρειάζονταν, οι 500.000 ευρώ, μαζεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Βαγγέλη, που δεν έχει λόγια να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν. Συγκλονιστικό το ευχαριστώ των γονιών του Βαγγέλη, που υποκλίθηκαν στους ανθρώπους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.
Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.
Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.
Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.
Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.
Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή
Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στ...
Posted by Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη-Fight For Evangelos Life on Freitag, 16. Juni 2017
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...