«Οι Άθλιοι» από την Θέμιδα Μαρσέλλου στο Ακροπόλ

Το δημοφιλέστερο και μακροβιότερο παγκοσμίως μιούζικαλ όλων των εποχών θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μετρά 22 χρόνια συνεχούς επιτυχίας στο West End του Λονδίνου, το Broadway και σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες, έχει παιχτεί σε 44 χώρες και σε περισσότερες από 350 πόλεις, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 140 θεατρικά και μουσικά βραβεία.

Και τώρα, το δημοφιλέστερο και μακροβιότερο παγκοσμίως μιούζικαλ όλων των εποχών, οι «Άθλιοι» (Les Miserables) θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου τον Ιανουάριο του 2018 στο Θέατρο Ακροπόλ σε παραγωγή των ΑΦΩΝ Τάγαρη και ΘΕΑΜΑ Ακροπόλ.
Μάλιστα, για τη στελέχωση του καστ της παράστασης θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για ηθοποιούς και τραγουδιστές, άνδρες και γυναίκες από τη Θέμιδα Μαρσέλου και τους συνεργάτες της.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
-Να έχουν μαζί τους βιογραφικό και μία πρόσφατη φωτογραφία.
-Να έχουν προετοιμάσει ένα ή δυο τραγούδια της επιλογής τους από μιούζικαλ και να έχουν μαζί τους τη συνοδεία τραγουδιών (καραόκε) σε cd ή στικάκι, ή μουσικό συνοδό.
-Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Ιουνίου στο θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8 και Στουρνάρη, Αθήνα). Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-8256838 καθημερινά από την Παρασκευή 16-6617 έως και την Τετάρτη 21-6-17 (και το Σαββατοκύριακο) από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...