Εξομολογήσεις ενός άντρα: Έτσι γίνεται σωστά το sex on the beach Όχι, δεν εννοώ το ποτό…

Η καλοκαιρινή διάθεση ανεβάζει και την λίμπιντο. Η λίμπιντο φέρνει το sex (ή σεχ όπως λένε οι νεολαίοι). Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, λίγο η ερημιά στην παραλία, να και το επιθυμητό αποτέλεσμα! Δεν είναι όμως τόσο απλά… Για αυτό είμαι εδώ βρε κουτά, έστω και από τις διακοπές μου! Να δίνω λύσεις σε εσάς… γιατί για τα δικά μου αφήστε το!
Πριν όμως σας αναλύσω πως γίνεται σωστά το sex on the beach (όχι το ποτό, το ξαναλέω), να πω ότι και στις χθεσινές Εξομολογήσεις:
Ψυχραιμία! Η ζωή είναι όμορφη και γίνεται ομορφότερη χωρίς τον φόβο στις καρδιές μας. Όλα θα γίνουν. Ας χαμογελάσουμε για να νιώσουμε καλά! Όπως μπορούμε…
Τώρα ας αναλύσω το αγαπημένο καλοκαιρινό σπορ. Το σεξ στην παραλία! Για την εκτέλεση θα χρειαστούμε:
-Προφυλακτικά ΠΑΝΤΑ
-Απομονωμένη παραλία
-Δύο καθαρές πετσέτες
-Μωρομάντηλα
-Baby Oil (προαιρετικό αλλά επειδή βοηθά και στο μαύρισμα, σίγουρα θα υπάρχει στην τσάντα θαλάσσης).
Εκτέλεση:
Ναι, δεν είναι τόσο δύσκολο εκ πρώτης. Εκ δευτέρας είναι όμως για λίγους και εκλεκτούς που θεωρούν πως το κρεβάτι είναι για τους ερασιτέχνες (ορθών). Εν αρχή βρίσκουμε την παραλία. Προσέχουμε να είναι απομονωμένη αγόρια, γιατί μια γυναίκα όσο και αν θέλει να κάνει σεξ θέλει πάντα την διακριτικότητα της. Εκτός από τις μεθυσμένες τουρίστριες στα Μάλια και το Φαληράκι.
Αφού βρεθεί το κατάλληλο location, το θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς. Καταρχάς σαν κύριοι ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ την παρτενέρ μας. Δεν γίνονται με το ζόρι αυτά. Με φιλιά και χάδια, τότε θα πάρουμε το πράσινο φως. Όταν λοιπόν η λυχνία ανάψει, προχωράμε. Όχι βιαστικά. Είναι το αίσθημα ελευθερίας, το ξέρω, αλλά με το μαλακό guys…
Δεν γδυνόμαστε! Ευτυχώς τα μαγιό έχουν την ευελιξία να κάνουν άκρη. Αυτά με το κορδόνι στο πλάι είναι και πιο sexy συν ότι απλά λύνεις το κορδόνι και problem solved. Ναι, η διαφορά στο μαύρισμα είναι ότι πιο sexy υπάρχει…
ΠΡΟΣΟΧΗ στην άμμο. Έχει την τάση να χώνεται παντού. Εγώ χθες έπαιξα beach soccer και ακόμη άμμο βγάζω από μέρη που δεν δύναμαι να περιγράψω. Επίσης φίλοι αναγνώστες (εσείς οι 5-10) να ξέρετε πως η άμμος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα. Οπότε προσέχουμε τα χεράκια μας και… κάτι άλλο (ναι αυτό που πάει με την υπογραφή) τι ακουμπάει.
Καλού-κακού χρησιμοποιείστε και αντιηλιακό. Προτεινόμενη και ενδεδειγμένη στάση είναι στα πλάγια, έτσι ώστε και υποψίες δεν τραβάμε και καλύτερα αποτελέσματα έχει μιας και τα χέρια είναι ελεύθερα να ακουμπήσουν ερωτογενείς ζώνες (γράφω μετά από ηλίαση, sorry).
Εννοείτε πως κοιτάζουμε γύρω-γύρω για ματάκηδες (αν και εδώ που τα λέμε είναι λίγο kinky να μας βλέπουν). Και όσο φτάνουμε στο τέλος (της πράξης ντε), προσέχουμε τα μικροατυχήματα. Και εδώ μπαίνουν τα μωρομάντηλα. Και όπως πάντα, χρησιμοποιούμε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε όλη την διάρκεια.
Ναι, είναι δύσκολο, ναι που να βρούμε ερημική παραλία, αλλά πιστέψτε με, αξίζει. Στην τελική υπάρχουν και οι παραλίες γυμνιστών, όπου μπορείτε να κάνετε ό,τι θέτε. Και μην αγχώνεστε. Με τόση γύμνια εκεί, κανείς δεν θυμάται πρόσωπα…
Δεν εννοώ όλα τα παραπάνω με μια casual γνωριμία των διακοπών. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Η πραγματική μαγκιά είναι να το κάνεις με αυτή που γουστάρεις πραγματικά και σε γουστάρει και εκείνη. Τόσο που σε εμπιστεύεται για το sex and the beach. Η μεθυσμένη τουρίστρια εμπιστεύεται για αυτό και τον Μπάρμπα Μπρίλιο!
Enjoy και με προσοχή κύριοι και κυρίες! Κάνουμε έρωτα επειδή αγαπάμε πρώτα από όλα…
ΥΓ: Ναι, το ξέρω πως είναι άτοπο να γράφω για σεξ σε παραλίες ενώ η χώρα ζει την μεγαλύτερη κρίση της από την Μεταπολίτευση. Αλλά η ζωή χρειάζεται χαμόγελο, χιούμορ και τρέλα. Και αυτή η γωνία σε όλες τις αναρτήσεις της αυτά προσφέρει. Στα δύσκολα το χαμόγελο μας κρατάει όρθιους και προχωράμε!
ΥΓ 1: Μάνα αν διάβασες τα παραπάνω συγγνώμη. Επίσης στείλε κανά ρούχο. Αυτά..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...