Το φιάσκο του Cross The Euro Canal της Κορίνθου - Αθλητές έδωσαν μάχη με τα ρεύματα και τις τσούχτρες

ε αποτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του σημαντικού  αθλητικού γεγονότος, Cross The Euro Canal 2017, στην Κορινθία.
Όπως καταγγέλλουν οι συμμετέχοντες αθλητές βρέθηκαν να παλεύουν με ισχυρά αντίθετα ρεύματα αλλά και με τα επικίνδυνα τσιμπήματα από τσούχτρες.


Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και σε αυτόν συμμετείχαν περίπου 450 άτομα, ανάμεσα τους ξένοι αθλητές και ανήλικα παιδιά.

Αποτέλεσμα των κακών ενεργειών και παραλείψεων ήταν να φύγει ο αντιπεφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος δεν παρέστη στις απονομές, με μόνο εναπομείναντα τον Δήμαρχο Λουτρακίου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη.
Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες-καταγγελίες αθλητών και παρευρισκομένων, όπως διατυπώθηκαν δημόσια στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών στο facebook. CROSS THE EURO CANAL, από νωρίς το πρωΐ αθλητές προσέρχονταν για εγγραφές στη Γραμματεία, την οποία εξυπηρετούσαν μόνο δύο άτομα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και διαμαρτυρία.
Εξαιτίας αυτού ο αγώνας άργησε πολύ να ξεκινήσει.
Έγκαιρα ήξεραν οι διοργανωτές ότι το ρεύμα των νερών του καναλιού «θα γυρίσει». Αφού υπήρξε καθυστέρηση, ο αγώνας άρχισε πολύ αργότερα, με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να φτάσουν μέχρι τη μέση της διαδρομής, χωρίς να μπορούν να τερματίσουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπόρεσαν καν να πέσουν στο νερό.
Οι κολυμβητές διαμαρτύρονταν για τα χρήματα που πλήρωσαν και τα ζητούσαν πίσω. Στις απονομές δεν βρέθηκε κανείς επίσημος να τιμήσει τους αθλητές.
Χαρακτηριστικό είναι το περιεχόμενο της καταγγελίας του κολυμβητή Χρήστου Ασημακόπουλου που ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook.
Ο αθλητής κάνει λόγο για τραγικές συνθήκες, για παιδιά σοκαρισμένα και μελανιασμένα από τα τσιμπήματα από τσούχτρες, που τα παρέσερναν τα ορμητικά νερά ενώ άλλα κρατιόντουσαν με το ζόρι στις όχθες περιμένοντας μάταια για άμεση βοήθεια. Για παιδιά που είχαν πάθει υποθερμία και έμεναν αβοήθητα καθώς δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας με τους διοργανωτές την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας.

Yannis Tsavdaridis
Yannis Tsavdaridis Καλο θα ηταν εαν υπηρχε προσβαση για ατομα με κινητικα προβληματα,οπως επισης να μην υπηρχαν σκουπιδια και σπασμενα γυαλια στο χωρο της εκκινησης....
Διαχείριση
Elke Veenendaal
Elke Veenendaal Funny how they played up the Special Olympics event the following day but they couldn't even make sure the "main" event was easily accessible to all. A lot of people (myself included) had difficulty making it to the water's edge...Δείτε τη μετάφραση
Αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα τις διοργάνωσης γέμισε από τα αρνητικά σχόλια των ξένων κολυμβητών.





πηγη

Την Κυριακή 24/9 διεξάγεται το Cross The Euro Canal και η Κέλλυ Αραούζου δεν έκρυψε την επιθυμία της να κολυμπήσει στα νερά της Διώρυγας της Κορίνθου.

 

 

 

Η Joanna Sarantopoulou έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Όσα λένε οι παρακάτω είναι απόλυτα αληθή. Προσθέστε και τις τσουχτρες που τσιμπησαν κάμποσο κόσμο. Για κάποιο περίεργο λόγο εξαφανίστηκαν και όλοι οι staff με τις μπλε σκούρες μπλούζες και αφησαν τους καημένους εθελοντές να αντιμετωπίσουν τις διαμαρτηρίες. Πρέπει όμως να παραδεχτώ οτι η μουσική δεν σταμάτησε στιγμή να παίζει....όπως κατά την βύθιση του Τιτανικού!!!
Ελπίζω να δούμε ΑΜΕΣΑ μια ανακοίνωση από τους διοργανωτές που φωτογραφήθηκαν με καμάρι στην αρχή.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Katerina Ahaka Halabardaki
Katerina Ahaka Halabardaki Η παράνοια είναι πως ακόμα και τώρα με καμάρι ποστάρουν διάφορα! Είναι όλοι τρελοί; Απορώ! Να συνεχίσω να έχω τον θυμό και την απογοήτευση που έχω ή να τους λυπηθώ! Είναι πραγματικά το ίδιο κωμικό όσο και τραγικό! Είναι τρελοί! δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· 27 Σεπτεμβρίου στις 12:09 μ.μ.
Διαχείριση
Απαράδεκτη διοργάνωση!
- Η εκκίνηση του μπλοκ 6 καθυστέρησε μία ώρα και είκοσι λεπτά, από την ώρα που είχε ανακοινωθεί στον ιστότοπο (11:50 έναντι 10:30).
- Πιθανότατα και λόγω της καθυστέρησης, βρεθήκαμε μετά από 50' να κολυμπάμε αντίθετα στο ισχυρό ρεύμα.
- Δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για την ενημέρωση των αθλητών όταν άλλαξε το ρεύμα, ούτε σχετική ενημέρωση για το ενδεχόμενο κατά την εκκίνηση. Ο κάθε ένας βρέθηκε να κάνει ό,τι νόμιζε για να σωθεί.
- Δεν καταμετρήθηκαν ποτ...
Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Takis Ioannides έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Απαράδεκτη , κάκιστη διοργάνωση, με κόστος συμμετοχής 40 ευρω.
Οι βάρκες μάζευαν τους κολυμβητές, και είδαμε όλοι που παρακολουθούσαμε στην προβλήτα του τερματισμού, 3 ώρες και 15 λεπτά από την εκκίνηση, τουλάχιστον από 3 βάρκες να πέφτουν οι κολυμβητές 150 μέτρα περίπου πριν τον τερματισμό στο νερο, να κολυμπουν, και να τερματιζουν!
Κάποιοι από εμάς απευθυνθήκαμε στους διοργανωτές που παρέμεναν αμίλητοι. Κάποιος μάλιστα μας απάντησε ότι οι χρόνοι τους δεν θα μετρήσουν.
Απ...
Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Chris Assimakopoulos
Chris Assimakopoulos Έγινε και αυτό!? Εκτός από τον 1ο γκρουπ ήταν σχεδόν αδύνατο να τερματίσει κάποιος. Πάνω στην βάρκα μαζί μου ήταν αθλητές που έχουν γράψει άπειρα αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το φιάσκο δεν έχει πάτο...

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
12
· 24 Σεπτεμβρίου στις 8:13 μ.μ.
Διαχείριση
Alexandros Serros
Alexandros Serros Όλοι από τις βάρκες στο νερό πέσαμε! Αυτό έγινε για δυο λόγους, πρώτον γιατί η προβλήτα είναι ψηλά και δεν μπορούσες να βγεις άμεσα από το σκάφος, έπρεπε να πας από την εξέδρα τερματισμού και την σκάλα αναγκαστικά, και δεύτερον για να γυρίσει το σκάφος γρήγορα και να μαζέψει και άλλους! Σε μια διοργάνωση που κατάφεραν να τα κάνουν μπάχαλο παντού, λες να μην τα έκαναν και στα αποτελέσματα;

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
2
· 25 Σεπτεμβρίου στις 3:48 μ.μ.
Διαχείριση


Ο Thanasis Tsotos έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Η χειρότερη διοργάνωση ever..Ανικανοι και το λιγότερο επικίνδυνοι μιας και δεν μπορούσατε να πράξετε ούτε τα αυτονόητα ...Κυριότερο όλων η λανθασμένη εκκίνηση από την λάθος μεριά με αποτέλεσμα να κολυμπαμε κόντρα στο ρεύμα ...Και ήταν κάτι που το γνωρίζατε αφού είναι γνωστή η περιοδικότητα αλλαγής των ρευμάτων εδώ και 100 χρόνια ...Να μην αναφερθώ περαιτέρω στο ότι δεν υπήρχε ασφάλεια για τους αθλητές . Απλα νοιωθω τυχερός που τουλαχιστον συμμετείχα στην περσινή διοργάνωση Swim The Canal όπου οι διοργανωτές ήταν επαγγελματίες ....μαντέψτε....καμία σχέση με εσάς ......Κάνατε τον υπέρτατο κολυμβητικό στίβο να μοιάζει εφιάλτης....

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Lampros Israelian έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Η διοργανωτές ήταν απαράδεκτοι.Με κολύμπι κοντρα στο ρεύμα και τρομερές καθυστερήσεις για την έναρξη(τεραστιες ουρές αναμονής για την εγγραφή, αναμονή στον ήλιο και όρθιοι πάνω από 45 λεπτά για την εκκίνηση ,ζεστά νερά στο τέλος). Κρίμα, ο σύλλογος Ολυμπιονικών και τον Δήμος Λουτρακιου μας απογοητευσαν ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Spyros Bassios έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Ημουν απ αυτους που καταφεραμε και τερματισαμε....κριμα για την διοργανωση να μη ξερετε το πιο βασικο απ ολα...ποτε αλλαζουν φορα τα νερα....και ακομα πιο κριμα για μας που ηρθαμε απο μακρια και ξοδεψαμε τοσα λεφτα...ελπιζω του χρονου να είναι διαφορετικά και αν η διοργανωση θελει να ειναι σωστή πρέπει να επιστρεψει αν οχι ολοκληρο το ποσο, τουλάχιστον τα μισα...επισης υδροδοτηση υπηρχε μονο σε ενα σημειο 2χλμ.πριν τον τερματισμο και ειχαμε πεθανει...και τελος να μας λενε οτι ο αγωμας εχει ακυρωθει για να μας μαζεψουν και να τελειώνει τ ολο φιασκο ενω οταν τερματισα μετρησε κανονικα ο χρονος μου.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Lazaros Galonis έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Δε φτάναν όλα τ'άλλα μέσα στο κόντρα ρεύμα στην καθυστέρηση της εκκίνησης του αγώνα ,το τραγελαφικό της υπόθεσης στον τερματισμό των ελίτ είχανε βάλει μία σκάλα Μπογιατζή για να κρατιούνται οι άνθρωποι να ανεβαίνουν στο σκάφος . Συγχαρητήρια στα παιδιά που τερματίσανε με τέτοιες συνθήκες μαύρο στην διοργάνωση επιεικώς απαράδεκτοι .

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Alexandros Serros
Alexandros Serros Έχεις απόλυτο δίκιο, η σκάλα ήταν το highlight του αγώνα!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· 25 Σεπτεμβρίου στις 3:50 μ.μ.
Διαχείριση
ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ,,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΔΙΚΑΙΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΛΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΘΥΜΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ (ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ,ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ,ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ),ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΞΑΤΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Michael Antonoglou έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
ΝΤΡΟΠΗ σας που ΑΜΑΥΡΩΣΑΤΕ ετσι με ΚΙΝΔΥΝΟ αθλητων σημερα μια εκδηλωση που ητανε ΚΟΣΜΗΜΑ οσο την εκανε ο φιλος Βαμβακιδης...
ΑΙΣΧΟΣ για οσα γινανε σημερα... ουτε καν για φτυσιμο ειστε...

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Sergios Manarakis έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ οργάνωση.
Μεγάλη καθυστέρηση στην εκκίνηση με αποτέλεσμα να κολυμπάμε ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα, ενώ υποτίθεται ότι θα γινόταν το αντίθετο. Και ενώ οι διοργανωτές γνώριζαν, όπως αποδείχθηκε, ότι το ρεύμα θα αλλάξει κατά τις 12:00, επέλεξαν συνειδητά να μας "ρίξουν" από τον Κορινθιακό, αντί να αλλάξουν το πρόγραμμα, να στείλουν τα πλοία στον Κορινθιακό και να δοθεί εκκίνηση από τον Σαρωνικό, ως ΟΦΕΙΛΑΝ. Μετά ήταν όλο αστείες δικαιολογίες ...
Περίπου μετά από δύομιση ώρες κολύμπι μας φόρτωσαν σε βάρκες λέγοντάς μας ότι ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Όμως αποδείχθηκε ότι υπήρχαν κολυμβητές που συνέχιζαν. Τη στιγμή εκείνη ήμουν περίπου στα 2,8 km. Δεν λέω ότι θα τερμάτιζα. Το πιο πιθανό είναι να εγκατέλειπα λιγό αργότερα. Ακόμα όμως και σε αυτό δεν δόθηκε σωστή ενημέρωση για να μπορεί ο κάθε κολυμβητής να αποφασίσει ελεύθερα αν θα συνεχίσει ή όχι.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Vasilis Batsis έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Ξεφτιλες νουμερα καθικια αρπαχτη κανατε δεν αφησατε να το κανουν περσι τα παιδια που ηταν ολα τελεια ξεφτιλα γιναμε μαζι σας να μη ξερετε τα γαμημενα τα ρευματα οτι πιο απλο φτου σας καραγκιοζηδες

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Panos Makris έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Απαράδεκτη οργάνωση, υποτίθεται οι "experts" του καναλιού (παρόλο που καθυστέρησαν απαράδεκτα για να κόψουν και αλλά εισιτήρια) έπρεπε να αντιληφθούν την αλλαγή της ροής του ρεύματος. Ήμουν την ώρα της εκκίνησης στην γέφυρα και ήδη η ροη ήταν αργή μεν αλλά κόντρα στον αγώνα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε κανέναν καθώς οι κολυμβητές ήταν 2,5ωρες + μέσα και είχαν χάσει τις δυνάμεις τους. Το λιμεναρχείο δε, στο τέλος αυτό που έκανε ήταν να πάει με το φουσκωτό του από την Ποσειδωνία στα Ίσθμια (φαντάζομαι για έλεγχο μετά από 2,5ωρες), αντί άμεσα να διατάξει ο Λιμενάρχης την διακοπή του αγώνα. Ανάστατοι όλοι οι συγγενείς και γονείς μέχρι να δουν τους δικούς τους σε μια κούρσα 1-1,5 ώρας...

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Νικος Πετρακης έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Ο κ Νικος Γεμελος που είχε τον τίτλο του υπεύθυνου ασφαλείας και συντονιστή του αγώνα, που έβγαινε κάθε μέρα σε 2-3 ραδιοφωνικός σταθμόυς για να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο να λάβει μέρος σε αυτή τη τεράστια αποτυχία που έχει κρυφτεί γιάτι δεν βγαίνει να ζητήσει ενα συγγνώμη από το κόσμο που προσκάλεσε...

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Alex Gelis έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Χωρίς να σταθώ στο θέμα οργάνωσης και παροχής πακέτου συμμετοχής το οποίο θα κρίνουν οι αγωνιζόμενοι, θα ήθελα να μάθω τα στοιχεία του υπεύθυνου που πήρε την απόφαση να δώσει εκκίνηση από την Ποσειδωνία λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και πόσα πλωτά ήταν διαθέσιμα για την περισυλλογή των κολυμβητών που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Labros Kar έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Για να εχεις μαζικη συμμετοχη σε μια διοργανωση πρεπει ο αγωνας να "βγαινει". Και να βγαινει και σε πολυ κοσμο ευκολα η τουλαχιστον ευκολα.
Ο Ισθμος εχει ενα ρευμα περιπου 3K/h οποτε ενας μεσος κολυμβητης που κολυμπαει σταθερα με 4Κ/h (1:30/100m) θα κανει 45 λεπτα να περασει με ευννοικο ρευμα (περσι) και 6 ωρες με αντιθετο ρευμα (φετος απ το 5ο γκρουπ κ μετα) την αποσταση 6χλμ. Αρα με αναποδο ρευμα ο αγωνας δε βγαινει σε πολυ κοσμο.
Η διωρυγα πιστευω παραχωρειται για συγκεκ...
Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Chris Assimakopoulos έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Εγκληματική αμέλεια με πολλές προεκτάσεις αυτό που κάνατε με δύο λέξεις. Δεν ήταν απλά ο χειρότερος αγώνας που έχω πάρει μέρος... Ήταν ένας εφιάλτης.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Ο Andreas Bisarakis έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Κρίμα όλα πήγαν χάλια!!! Γεμάτο τσουχτρες, καθυστέρηση στην έναρξη και το χειρότερο από όλα τα ρεύματα αντίθετα, επίσημη ενημέρωση για το εάν ακυρώθηκε ο αγώνας ακόμα δεν υπάρχει, τί να πεις...κρίμα

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Marinos Tsavalos έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Απαράδεκτοι τραγικοί και επικίνδυνοι..στέρησαν την χαρα του να κολυμπήσουμε σε ενα τέτοιο μερος..τη χαρά του τερματισμού..σχεδον στο σύνολο των συμμετεχόντων και θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματικη μας ακεραιότητα..οι λόγοι γνωστοί.
Ανικανότητα..και ξεφτίλα..!!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Lazaros Papadopoulos έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!! Οχι τίποτα αλλο είχαν και το θράσος στον τερματισμό οταν ζήταγαν τα τσιπάκια να μου πουν γιατί το είχα στο πόδι και πως θα χτυπούσα την αψίδα μας τρόλαραν κιόλας απο επανω!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια


Ο Andrew Papakle έγραψε κριτική για "CROSS the EURO CANAL" — 1 αστέρι
Καλό θα ήταν οι τοπικές αρχές να ξανασκεφτούν σε ποιον θα αναθέσουν την διοργάνωση την επόμενη φορά. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να φέρει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στην περιοχή. Δυστυχώς με το φετινό φιάσκο, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή. Είναι προφανές ότι οι κριτικές θα είναι κάκιστες για φέτος. Άρα ξεχάστε την διεθνή στήριξη. Η λογική λέει να διοργανωθεί του χρόνου ο αγώνας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων αθλητών, αποσπώντας θετική κριτική. Γιατί ακριβώς αυτή θα φέρει περισσότερους αθλητές μελλοντικά, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...