Τρεις εβδομάδες πριν την εκπνοή του 2017, τα στελέχη του Ant1 έχουν βάλει μπρος τις μηχανές και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Γιάννης Λάτσιος με την ομάδα του έχουν λάβει ήδη τις πρώτες αποφάσεις σχετικά με τα πρότζεκτ που θα κάνουν πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2018.
Το πολυαναμενόμενο «Sunday Live Show», που θα έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, πήρε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα, με διαφορετικούς όμως οικοδεσπότες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψυχαγωγικό φορμάτ, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αλλάξει τίτλο και αν θα προβάλλεται βράδυ Παρασκευής, Σαββάτου ή Κυριακής, θα αναλάβει ένα τηλεοπτικό δίδυμο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και έχει αποδείξει τη δυναμική του στο κοινό.

Η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια είναι βέβαιο ότι δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του παραπάνω, αφού όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το «Dancing with the stars». Το σόου χορού με τους celebrities θα εκπέμψει και πάλι, μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου, με τους Αντενικούς να επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Ένα ακόμα χαρτί που θα πέσει στην αρένα της μικρής οθόνης ακούει στο όνομα «The Bachelor». Πρόκειται για ένα ριάλιτι που σαρώνει στο εξωτερικό και δείχνει έναν εργένη να ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του. Μέσα από εξαντλητικές δοκιμασίες και προκλήσεις, οι παίκτριες προσπαθούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κι έναν παραμυθένιο γάμο. Οι φήμες, που ήθελαν το Γιώργο Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει την παρουσίαση, δεν φαίνονται να ισχύουν με τους ιθύνοντες, ωστόσο, να έχουν κάνει αναγνωριστικό ραντεβού με τον νικητή του «Survivor».

Στο πρόγραμμα του Ant1 θα ενταχθεί και το «Celebrity game night», το τηλεπαιχνίδι που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω του Mega με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Το επόμενο διάστημα, ο Γιάννης Λάτσιος θα αποφασίσει το ποιος θα παρουσιάσει το πρότζεκτ που στοχεύουν στο να ενισχύσει την prime time ζώνη του καναλιού.

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στα φορμάτ μαγειρικής αλλά και στον Έκτορα Μποτρίνι που τις τελευταίες σεζόν ανήκει στην οικογένεια του Ant1, τα στελέχη αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα το «Hell’s Kitchen». Πρόκειται για ένα διαγωνισμό μαγειρικής με τον Γκόρντον Ράμσεϊ που «χτυπά κόκκινο» εδώ και χρόνια στην Αμερική και έχει κερδίσει θετικές κριτικές.