Το επιτελείο Σαββίδη επισκέφθηκε τα στούντιο του Mega στην Παιανία

Οι εξελίξεις που αφορούν στο κανάλι Epsilon συνεχίζουν να τραβούν το ενδιαφέρον στους κύκλους των media. Μετά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη DIMERA MEDIAINVESTMENTS LTD, σειρά έχουν οι πληροφορίες που θέλουν επιτελείο του ομογενή επιχειρηματία να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Reader.gr πηγή από το περιβάλλον Σαββίδη, το παραπάνω γεγονός ισχύει αλλά όλα έγιναν σε διερευνητικό στάδιο, χωρίς να είναι ακόμα οριστική η απόφαση της μετακόμισης του Epsilon στα στούντιο του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού. 
Την ίδια στιγμή, ο Εντ Χολ με την ομάδα του έχουν βάλει μπρος τις μηχανές για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο εσωτερικό του σταθμού με τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους να αναμένεται να φανούν την Άνοιξη του 2018. Στις αρχές της επόμενης σεζόν, τον Οκτώβριο δηλαδή του 2018, στοχεύουν στο να έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό και καλά οχυρωμένο κανάλι, βασισμένο στα πρότυπα που έχουν οι ίδιοι αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης στο μυαλό τους. 
Όσον αφορά, τέλος, στα ονόματα των Λάκη Λαζόπουλου και Τζώνη Καλημέρη που φημολογείται ότι θα περάσουν το κατώφλι του Epsilon; Η ίδια πηγή αναφέρει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε επιβεβαίωση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...