Οι άνδρες της TV που σπάνε το γυναικείο μονοπώλιο στην ψυχαγωγία (vids & pics)

Την στιγμή που οι περισσότεροι εργασιακοί τομείς χαρακτηρίζονται ανδροκρατούμενοι, υπάρχει αυτός ο ένας, ο λαμπερός και ο γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές χώρος, στον οποίο τα θηλυκά έχουν το πάνω χέρι. Ο μικρόκοσμος της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση έχει άρωμα γυναίκας και λίγοι είναι οι άντρες που τα τελευταία χρόνια σπάνε το «άβατο», καταφέρνοντας να επιβιώσουν με επιτυχία.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει, κατά περιόδους,
κερδίσει τον τίτλο του επιτυχημένου παρουσιαστή, αναλαμβάνοντας σόου, πρωινές εκπομπές, ριάλιτι και φορμάτ που τον έκαναν να γυρνά διάφορες γωνιές της Ελλάδας και να έχει προσωπική επαφή με τον κόσμο! Ξεκινώντας την πορεία του από το Μακεδονία TV και την ΕΡΤ3, έφτασε στην Αθήνα και έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινο με τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί», το σόου «Πιο πολύ την Κυριακή», τον πρώτο κύκλο του «Survivor» στο Mega και αρκετά τηλεπαιχνίδια.
Η μετακίνησή του στον Ant1 ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες των τελευταίων ετών, ενώ το σόου «The 2night show» που ανέλαβε σχολιάστηκε ιδιαίτερα λόγω των προσώπων που φιλοξένησε. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, τον βρήκε στις μακρινές Φιλιππίνες για τις ανάγκες του «Nomads», ενώ το δεύτερο μισό θα βρεθεί και πάλι να υπηρετεί την late night ζώνη.

Αν και τον τελευταίο καιρό η κόντρα του με τον προαναφερθέντα καλά κρατεί, το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει όχι μόνο να «τσακίζει» με την γλώσσα του όποιον βρεθεί απέναντι του, αλλά και να καταφέρνει τον στόχο του με τη ευφυΐα και το κοφτερό μυαλό του. Δημοσιογράφος, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο υπηρετώντας την ενημέρωση και τα δελτία ειδήσεων, ενώ αργότερα μεταπήδησε στη ψυχαγωγία. Παρουσίασε στο Mega απόλυτα επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως το «50-50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό mou» σαρώνοντας στους πίνακες της Nielsen.
Το καλοκαίρι του 2013, έδωσε τα χέρια τον Αnt1, προκαλώντας αίσθηση, και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό». Ο χωρισμός του με τη Φαίη έφερε και την αποχώρησή του από την εκπομπή, παραμένοντας όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου. «Lucky room», πέρσι, και «Late night», τη φετινή σεζόν, αποτέλεσαν τα νέα του εγχειρήματα με τον ίδιο να φαίνεται ότι τολμά και αγαπά τις δοκιμασίες και τα διαφορετικού είδους πρότζεκτ.

Ένας από τους κερδισμένους της ψυχαγωγίας είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κοινού με τα τηλεπαιχνίδια, το χιούμορ και την αμεσότητα. «Άκου τι είπαν», «Μπαμ», «Λίστα», «Deal» είναι μερικά μόνο από τα πρότζεκτ τα οποία έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι δικαίως τα στελέχη των καναλιών κονταροχτυπιούνται για το ποιο θα τον πάρει στη φαρέτρα του. Με τεράστια εμπειρία στις πλάτες του, η μόνη «αποτυχία» που μετρά στην εικοσαετή πορεία του στην μικρή οθόνη είναι το πρωινό που παρουσίαζε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η πιο πρόσφατη ανδρική άφιξη ακούει στο όνομα Σάκης Τανιμανίδης. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση στην ηλικία των 20 ετών, όταν ανέλαβε μέρος της παρουσίασης της εκπομπής «Αστέρια και λάβαρα» στο TV 100, από όπου κι έφυγε για να συνεχίσει τις σπουδές του στις ΗΠΑ. Kατά την επιστροφή του, δημιούργησε τη δική του εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών, προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του για μία ταξιδιωτική εκπομπή, που ονομάστηκε «World Party» και προβλήθηκε στον Alpha. Είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν με την παρουσίαση του «Survivor», ενώ φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Από τον Ιανουάριο, θα ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο ενώ έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος και για την εταιρία «Baby Blue Project» την οποία έχει ιδρύσει.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...