Σαν Ντιέγκο:Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο άλλοι τραυματίστηκαν οταν ένα μικρό αεροπλάνο κατέπεσε σπίτι..

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο άλλοι τραυματίστηκαν μετά από ένα μικρό αεροπλάνο που κατέπεσε σε ένα σπίτι στη συνοικία Clairemont του Σαν Ντιέγκο. Οι δύο επιζώντες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο με τραυματισμούς από καύση.

Και τα τέσσερα θύματα του συμβάντος ήταν στο αεροπλάνο, δήλωσε η τοπική αυτοδιοίκηση όπως αναφέρθηκε από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KABC. Το σπίτι στο οποίο βυθίστηκε το αεροσκάφος ήταν προφανώς άδειο τότε, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η συντριβή ξεκίνησε μια πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε περαιτέρω ζημιές στο κτίριο. Πήραν πυροσβέστες περίπου 30 λεπτά για να το αντιμετωπίσουν.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα, λίγο μετά το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Executive Montgomery-Gibbs που βρίσκεται λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το σημείο συντριβής.
Οι μάρτυρες δήλωσαν στο KFMB, ένα άλλο τοπικό κανάλι, ότι το αεροπλάνο φάνηκε να είχε κάποια προβλήματα κινητήρα πριν από την κατάδυση με μύτη. Ο πιλότος προσπαθούσε να κάνει μια επείγουσα προσγείωση σε ένα σχολείο, αλλά απέτυχε καθώς το αεροσκάφος χτύπησε στο σπίτι.
 
more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...