Ορεστιάδα: Ποδηλατοδρομία για τους δύο 'Ελληνες στρατιωτικούς

Ποδηλατοδρομία συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, στην Ορεστιάδα, όπου λαμβάνει επίσης χώρα και συγκέντρωση με το ίδιο περιεχόμενο.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, άνθρωποι από πολλά μέρη της Ελλάδας κρατώντας σημαίες έφτασαν με κάθε τρόπο στην Ορεστιάδα, και από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της με σκοπό να κατευθυνθούν προς το τελωνείο των Καστανιών.

Προηγήθηκε ποδηλατοδρομία από τον σύλλογο Ρήσος της Ορεστιάδας με τους ποδηλάτες να στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης.  Οι ποδηλάτες τελικά δεν επιχείρησαν να φτάσουν στο τελωνείο καθώς στο σημείο υπήρχε αστυνομία.
Πορεία ειρήνης από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων προγραμματίζουν για αύριο Δευτέρα 27 Σύλλογοι και Φορείς από τις Φέρες.
πηγη

Συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ορεστιάδα για τους στρατιωτικούς (video)






Μήνυμα ειρήνης και φιλίας έστειλαν από την Ορεστιάδα, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση σύλλογοι από τον Έβρο αλλά και όλη την Ελλάδα. Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους εξέφρασαν και οι δεκάδες ποδηλάτες που έφτασαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Καστανιάς.
Κοινός παρονομαστής ήταν το αίτημα για άμεσες ενέργειες έτσι ώστε να επαναπατριστούν γρήγορα οι δύο στρατιωτικοί.
Ρεπορτάζ: Δ. Παρασκευοπούλου
Πηγή: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...