Απεργία: Οι συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ-ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλοι αντιπροσωπευτικοί κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, έχουν προκηρύξει γενική απεργία, διαμαρτυρόμενοι για τις «συνεχείς πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης».Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30, στην Ομόνοια.
Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ενώ δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.


- Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- Πηγή: Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακούς ρυθμούς κινείται και η Θεσσαλονίκη, ενώ έχουν προγραμματιστεί πέντε συγκεντρώσεις στην πόλη.
Ειδικότερα, για τις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί οι συγκεντρώσεις της Ανταρσία και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην Καμάρα, καθώς και της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτη.
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος (ΟΚΔΕ) στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας, ενώ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους της πόλης για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει, στις 11π.μ., στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο θα συγκεντρωθούν φορείς, σύλλογοι και τα σωματεία μέλη τους που συγκροτούν την «Κοινωνική Συμμαχία».

Διαβάστε επίσης
Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...