ANT1 – ΣΚΑΪ: «Χαμός» με Παπαδάκη – Οικονόμου στο ΕΣΡ

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ φαίνεται πως μπήκαν τα κανάλια του ANT1 και του ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα οι εκπομπές των Γιώργου Παπαδάκη και Δημήτρη Οικονόμου. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ελέγχους ως προς την ποιότητα των προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών.

Κώδων κινδύνου για Παπαδάκη – Οικονόμου


Το τελευταίο διάστημα, η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή ερευνά τον τρόπο κάλυψης της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σε αυτό το πλαίσιο, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είχε διακοπεί για τρεις μέρες με ταυτόχρονη την επιβολή βαρέος προστίμου. Παράλληλα, σε απολογία είχε κληθεί και η Τατιάνα Στεφανίδου για τον χειρισμό της εν λόγω υπόθεσης.
Ωστόσο οι έλεγχοι δεν σταμάτησαν εκεί. Το ΕΣΡ φαίνεται πως έστρεψε τα «βέλη» του και προς τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Για απολογία κλήθηκαν το «Καλημέρα Ελλλαδα» του ANT1, αλλά και το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Τα δύο κανάλια κατέθεσαν υπόμνημα για τις κατηγορίες που αφορούν το τεκμήριο της αθωότητας και την προστασία ανηλίκων. Ο ΣΚΑΪ κατηγορείται ακόμη για προστασία μνήμης τεθεώτος.

ANT1: «Τελειώνει» Οικονόμου και ΣΚΑΪ ο Παπαδάκης

Σε κανονικά… αρένα έχει εξελιχθεί η πρωινή ενημερωτική ζώνη μεταξύ των καναλιών ANT1 και ΣΚΑΪ ή αλλιώς μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Δημήτρη Οικονόμου. Οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, αναμετρούνται καθημερινά για τα νούμερα τηλεθέασης, με τις περισσότερες φορές το «Καλημέρα Ελλάδα» να κερδίζει την πρωτιά.

Καθημερινό «μπρα ντε φερ» Παπαδάκη – Οικονόμου


Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Απριλίου, ο ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, σημείωσε 20,1 στο δυναμικό κοινό. Εξάλλου αυτό είναι και το κοινό που ενδιαφέρει περισσότερο  του ιθύνοντες των καναλιών, καθώς από αυτό εξαρτώνται τα διαφημιστικά έσοδα, άρα και η επιβίωση των σταθμών. Άφησε έτσι πίσω του την εκπομπή «Σήμερα» του Οικονόμου, για σχεδόν 2 ποσοστιαίες μονάδες, για το οποίο η AGB κατέγραψε 18,2.

«Τελείωσε» το θέμα Γιώργου Παπαδάκη ο Κυριακού

Το κανάλι του Αμαρουσίου ο ANT1 «έκλεισε» το θέμα με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα»Γιώργο Παπαδάκη, πριν καν … ανοίξει.

Ριζώνει στον ANT1 ο Παπαδάκης 


Με ταχύ βήμα λύνει όλες του τις εκκρεμότητες ενόψει της νέα σεζόν ο ANT1. Πριν καλά-καλά βγει ο Μάρτιος, το κανάλι του Αμαρουσίου προχωρά σε επεκτάσεις και υπογραφές νέων συμβολαίων, ξεκινώντας μάλιστα από το πρόσωπο-ορόσημο που έχει συνδέσει άρρηκτα την τηλεοπτική του πορεία με αυτήν του σταθμού.
Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος ανανέωσε ήδη και θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 για δύο ακόμη χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος «Καλημέρα Ελλάδα» υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1 συν 1 χρόνια, επεκτείνοντας έτσι τη συμφωνία συνεργασίας του με το κανάλι έως και τη σεζόν 2020-2021.
Όλα αυτά έγιναν μετά από άμεση εντολή του ισχυρού άνδρα του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤ1Θοδωρή Κυριακού, καθώς οι άνδρες έχουν μία πολύ καλή σχέση και συνδέονται με μακρά φιλία.
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 
ΑΝΤ1: Γερό «χαστούκι» από τη Μαρία Μπεκατώρου και το κανάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...