ΣΚΑΪ: Στον… πάτο το κανάλι του Φαλήρου...

Κακά μαντάτα έφτασαν σήμερα το πρωί στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αφορούσαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μεταδόθηκε την Κυριακή, 14 Απριλίου. Τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού διαρκώς κατρακυλούν και το «ντόμινο της καταστροφής» έχει παρασύρει και την ενημερωτική πλευρά του σταθμού.

Στα τάρταρα ο Μάρκος Δεϊμέζης


..Πιο συγκεκριμένα, χθες, ο Μάρκος Δεϊμέζης σημείωσε μόλις 6,3 στο δυναμικό κοινό. Μόνο χαμόγελα δεν έφερε αυτό στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Φυσικά, οι αποδόσεις του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του δελτίου είναι αποτέλεσμα της γενικευμένης «κατάρρευσης» των νούμερων τηλεθέασης του Φαλήρου.

ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» η Σία Κοσιώνη στο κανάλι του Φαλήρου


Άσχημα τα νέα για το κανάλι του ΣΚΑΪ και την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεωνΣία Κοσιώνη. Οι ιθύνοντες βλέπουν συνεχώς τα νούμερα τηλεθέασης να καταρρέουν και να φτάνουν στα τάρταρα. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη ζώνη των δελτίων, αλλά σε όλες τις ζώνες των σταθμού -με ελάχιστες έως μηδαμινές πλέον εξαιρέσεις.

«Κατατρόπωσε» την Κοσιώνη η Ζαχαρέα


Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 27ης Μαρτίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σημείωσε μόλις 9,1%. Την ίδια στιγμή η Μάρα Ζαχαρέα από το Star κατατρόπωσε τη Σία Κοσιώνη, κάνοντας 17,4.
Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό παρατηρείται συνεχής αποστροφή του τηλεοπτικού κοινό προς το δελτίο του Φαλήρου. Πολλοί μάλιστα, υποστηρίζουν πως η έντονη αντι-ΣΥΡΙΖΑ και η αντι-Τσίπρα ρητορική του σταθμού είναι η αιτία που οι τηλεθεατές γυρίζουν την πλάτη τους στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.
Φυσικά, η δημοσιογράφος βλέποντας καθημερινά τους απογοητευτικούς πίνακες τηλεθέασης, δεν είναι και στα καλύτερά της και με τους ιθύνοντες του σταθμού, αναζητούν λύσεις, ώστε να βελτιωθούν τα νούμερα.

ΣΚΑΪ: Βαρύ πλήγμα για το κανάλι του Φαλήρου

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για το κανάλι του ΣΚΑΪ, καθώς τη φετινή χρονιά τίποτα δεν του πάει καλά… Καθημερινά βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης να κατρακυλούν και κανένα από τα φετινά προγράμματα να μην «τραβάει».

Επικρατεί απογοήτευση στον ΣΚΑΪ


Αυτό δεν αφορά, μόνο τα ριάλιτι, στα οποία το κοινό από ό,τι φαίνεται γυρνάει την πλάτη, αλλά και στο ενημερωτικό σκέλος του σταθμού. Τον τελευταίο καιρό η τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων είναι απογοητευτική, με τους πίνακες της AGB που φτάνουν καθημερινά στο Φάληρο, μόνο χαμόγελα να μη φέρνουν…
Πιο συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού την Κυριακή 30 Μαρτίου, σημείωσε 8,3. Και χαμηλό και μονοψήφιο. Σαν να λέμε κανονική «κλωτσιά» για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται πως τρέχει και δεν φτάνει. Το 8,3, μάλιστα, το σημείωσε στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει και περισσότερο τους ιθύνοντες, καθώς με βάση αυτό προσελκύονται οι διαφημιστές, άρα και τα έσοδα του σταθμού.
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:
ANT1 – ΣΚΑΪ: «Χαμός» με Παπαδάκη – Οικονόμου στο ΕΣΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...