Ένα ολόκληρο χωριό της Ξάνθης ακολούθησε τον πρωθυπουργό (photos)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ξάνθη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε και τον οικισμό Ρομά, τα Κιμμέρια. Οι κάτοικοι της περιοχής, επιφύλασσαν στον πρωθυπουργό θερμή υποδοχή, ενώ όλοι τον ακολούθησαν στη σύντομη βόλτα που έκανε στο χωριό.


Δείτε σχετικές φωτογραφίες


Τσίπρας: Πώς πέρασε το τελευταίο βράδυ στα Χανιά


Αφού ολοκληρώθηκε η περιοδεία του στην Κρήτη και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, επέλεξε να περάσει τις τελευταίες του στιγμές στο νησί, στο γραφικό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Από την Κρήτη η έναρξη της προεκλογικής περιόδου


Ο πρωθυπουργός δείπνησε με την οικογένειά του και με φίλους υπουργούς και υποψήφιους για τις ευρωεκλογές. Με την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Κρήτη, ουσιαστικά ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος. Τα Χανιά ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους, μετά το τέλος της ομιλίας του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου.
Πάντα δίπλα του η όμορφη σύζυγός τους, Μπέτυ Μπαζιάνα. Στο τραπέζι παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης μαζί με την σύζυγό του Θέμιδα Γκέκου και την κόρη του Δωροθέα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πέτρος Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης και άλλοι φίλοι και συνεργάτες.
Όσον  αφορά το μενού αυτό περιελάμβανε από παραδοσιακά ντολμαδάκια και χόρτα, μέχρι καλαμαράκια και χταπόδι στη σχάρα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες


Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 
Τσίπρας: Σήμερα η ομιλία του πρωθυπουργού στην Ξάνθη
Τσίπρας: Όραμά μας μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...