Ρωσία: Αντίο στα σκουπίδια και την κακή γεύση

 Αυτό καί αν λέγεται υποκρισία. Μαζί με μια σοβαρή περίπτωση ρωσοφοβίας, τροφοδοτεί τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας σήμερα. Η ρωσοφοβία είναι μια ανθρωπογενής πάθη. 

Δεν προέρχεται από κάποιο βιοεργαστήριο που χρηματοδοτείται από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία, τη Γεωργία ή κάποια άλλη πρώην Σοβιετική δημοκρατία, αλλά είναι ενδημικό στην Αγγλόσφαιρα τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμιση αιώνα. 

Μετά την κατάκτηση της Ευρώπης το 1944 και το 1945, οι Άγγλοι εξαπλώνουν αυτήν την ψυχική ασθένεια και εκεί.

Το McDonald's είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αμερικανοποίησης, ίσως ακόμη και η ίδια η ουσία αυτού που θεωρείται "αμερικανικό", δεν αποτελεί φυσικά έκπληξη το να μαθαίνουμε ότι φεύγει από τη Ρωσία. Άλλοι πυλώνες του αμερικανικού τρόπου διατροφής και ποτού αφήνουν τη Ρωσία στο McDonald's wake: Starbuck's, KFC, Pizza Hut, Coca Cola και Pepsi Cola.

Η McDonald's πουλάει "φαγητά" που είναι απολύτως αδιαπέραστα από τη σήψη και τη φθορά. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα χάμπουργκερ τους, να το βάλετε σε ένα ράφι στο σαλόνι σας και απλά να το αφήσετε εκεί. Μετά από ένα χρόνο το μπιφτέκι θα εξακολουθεί να μοιάζει και να μυρίζει το ίδιο. Κανένα από τα τρωκτικά με τα οποία μοιράζεστε άθελά σας το σπίτι σας δεν θα έχει απολαύσει να το αγγίξει. Ούτε κανένα έντομο, ούτε μύγα, ούτε σφήκα, τίποτα. 

Ακόμη και τα βακτήρια θα μείνουν μακριά από τα προϊόντα McDonald's. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την ποιότητα των αμερικανικών fast food. Η KFC ειδικεύεται σε προϊόντα που παρασκευάζονται από κοτόπουλα βιομηχανικής, τρέφονται με ορμόνες και αντιβιοτικά που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δεν μαθαίνουν ποτέ να περπατούν. Το κρέας από τέτοια πλάσματα πιθανότατα θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της μετάβασής σας από το "cisgender" σε οτιδήποτε στο φάσμα LGBTQ. είτε το θέλεις είτε όχι. Starbuck'


Όλες αυτές οι εταιρείες εγκαταλείπουν τη Ρωσία, πράγμα που σημαίνει ότι το ρωσικό κοινό δεν θα μπαίνει πλέον στον πειρασμό να επιδίδεται σε φαγητό που δεν είναι φαγητό και καφέ που δεν είναι καφές.

Η Αυτοκρατορία των ΗΠΑ είναι μια Αυτοκρατορία, η Αυτοκρατορία του Ψέματος, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αγαθά που πουλά είναι επίσης ψεύτικα. Ούτε αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εταιρείες με έδρα σε υποτελή κράτη των ΗΠΑ αποσύρονται επίσης από τη Ρωσία.

Adidas και Puma από τη Γερμανία,

IKEA από τη Σουηδία,

Heineken's Beer από την Ολλανδία,

και Zara, Bershka και Pull&Bear από την Ισπανία.

Πιστή στους επιβεβλημένους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας των ΗΠΑ, καθεμία από αυτές τις εταιρείες κατασκευάζει και πουλά είδη χαμηλής ποιότητας κυρίως μέσω αδιάκοπης και παραπλανητικής διαφήμισης, εμπορικής προπαγάνδας. Γιατί κάποιος θα ήθελε να φοράει άσχημα συνθετικά παπούτσια αντί για δερμάτινα παπούτσια που είναι καλύτερα για τα πόδια και την υγεία σας; Γιατί να αγοράσετε υπερτιμημένα σκουπίδια από το ΙΚΕΑ ή κουρέλια από το Zara; Όλα αυτά τα αντικείμενα κατασκευάζονται από σκλάβους ή από παιδική εργασία σε μακρινά μέρη που οι ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσουν να βομβαρδίσουν οποιαδήποτε μέρα. Γιατί να πιείτε τη μπύρα Heineken, η οποία στην Ολλανδία θεωρείται «τσουράκι της κουκουβάγιας»;

Με μια πτώση, η Ρωσία απελευθερώνεται από τον ξένο εμπορικό αποικισμό. Θα πρέπει να ζηλεύει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος στον κόσμο. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί στη «Δύση» θα ήθελαν επίσης να απελευθερωθούν.

Δεν θα παρασύρονται πλέον οι Ρώσοι να αγοράζουν υπερτιμημένα σκουπίδια από τη «Δύση», είτε τρόφιμα, έπιπλα, παπούτσια, καφέ, μπύρα ή ρούχα. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πιο υγιεινά για αυτό.

Η επιχείρηση "Ζ" στην Ουκρανία αποδεικνύεται λοιπόν ότι είναι ένας πόλεμος απελευθέρωσης και για τους ίδιους τους Ρώσους. Πολλοί στη "Δύση" θα ελπίζουν κρυφά ότι οι Ρώσοι δεν θα σταματήσουν μόλις αποναζοποιήσουν την Ουκρανία και ότι θα συνεχίζουν να απελευθερώνουν τους υποτελείς των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ από τους υπερατλαντικούς άρχοντές τους.

Εξάλλου, οι Ρώσοι (συμπεριλαμβανομένων των Λευκών Ρώσων και των Ρώσων, όπως ονομάζονταν οι Ουκρανοί πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο), οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Σκανδιναβοί, οι Ίβηρες, οι Ιταλοί, οι Έλληνες, οι Δυτικοί και οι Νότιοι Σλάβοι είναι όλοι Ευρωπαίοι, γείτονες και τελικά επίσης οικογένεια.

Εγγραφείτε στο κανάλι Telegram Pravda.Ru , Facebook , Twitter , YouTube , RSS
Читайте больше на https://english.pravda.ru/opinion/150674-western_trash/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...