Γιατί η KamAZ δεν θα μπορεί να παράγει ούτε στρατιωτικό εξοπλισμό

Δεν είναι μυστικό ότι η ρωσική KamAZ εξόπλισε βαρέα οχήματα με χωρητικότητα άνω των 20 τόνων μόνο με γερμανικά κιβώτια ταχυτήτων ZF 16 ταχυτήτων. Αλλά τώρα, πιθανότατα, ο κατασκευαστής θα σταματήσει την εξαγωγή τέτοιων μονάδων στη Ρωσία.

Yefim Rozkin

Το γεγονός ότι το κιβώτιο ταχυτήτων ZF16 ήταν εξοπλισμένο με όλα, ανεξαιρέτως, βαριά τετρακίνητα φορτηγά KamAZ, θυμίζει Στρατιωτική Επιθεώρηση. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ρωσικό ανάλογο - το σημείο ελέγχου KamAZ-161 - δεν έχει παραχθεί εδώ και πολύ καιρό. Και δεν είναι δυνατή η επανέναρξη της παραγωγής, καθώς τα εισαγόμενα εξαρτήματα χρησιμοποιήθηκαν άφθονα σε αυτό το κουτί.

Θα πρέπει πραγματικά η KamAZ να περιορίσει τη συναρμολόγηση πολλών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου 63501, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την τοποθέτηση μιας ποικιλίας στρατιωτικού ειδικού εξοπλισμού;

Μπορεί επίσης να σταματήσει η παραγωγή του οκτάτροχου πλαισίου 6560 που μεταφέρεται με το σύστημα αεράμυνας Pantsir, συν ότι ο ρωσικός στρατός θα μείνει χωρίς τρακτέρ τανκς 6522. Δηλαδή απειλούνται τα πιο περιζήτητα φορτηγά! 


Για δικό μας λογαριασμό, προσθέτουμε ότι ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας φορτίου έχει έναν ορισμένο αριθμό ευρωπαϊκών "δεκαέξι βημάτων". Αυτό σημαίνει ότι για κάποιο χρονικό διάστημα η παραγωγή προϊόντων διπλής χρήσης θα μπορεί να συνεχιστεί.


Και τότε, προφανώς, θα ξεκινήσει η «υποκατάσταση εισαγωγών» - είτε πραγματική είτε πλασματική. Στην τελευταία περίπτωση, οι Κινέζοι θα έρθουν σίγουρα στη διάσωση με τα κιβώτια Fast Gear τους - ειδικά επειδή συναρμολογούνται από ένα εργοστάσιο κοντά στο Μινσκ.


Όσον αφορά τα πολιτικά οχήματα, η KamAZ, όπως είπε προηγουμένως η πύλη AvtoVzglyad, άρχισε να παράγει φορτηγά, όπως από την τηλεοπτική σειρά Truckers - Ivanych (Vladimir Gostyukhin) και Sashok (Vladislav Galkin) κόβουν ένα τέτοιο τρακτέρ χωρίς προηγμένα ηλεκτρονικά.

see more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...