Η Mary-Sophie Harvey έφυγε με μώλωπες και διάσειση μετά από ναρκωτικές ουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

 Η κολυμβήτρια ανοίγει για την εμπειρία της στα social media, λέγοντας ότι νιώθει ντροπή και ότι φοβάται «να σκεφτεί τα άγνωστα εκείνης της νύχτας».Η Καναδή κολυμβήτρια Mary-Sophie Harvey είπε ότι είχε ναρκωθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και είχε μπλακ άουτ για έως και έξι ώρες.

Η 22χρονη, που πέρασε στον τελικό των 200 μ. μικτή, έγραψε για τη δοκιμασία της στο Instagram .«Την τελευταία νύχτα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, με ναρκώνουν», είπε.

«Την ώρα που δεν ήξερα τι είχε μέσα μου, θυμάμαι απλώς ότι το επόμενο πρωί ξύπνησα εντελώς χαμένος· με τον διευθυντή της ομάδας και τον γιατρό μας δίπλα στο κρεβάτι μου».

Είπε ότι θυμάται να γιόρταζε τον διαγωνισμό, αλλά μετά "υπάρχει αυτό το παράθυρο τεσσάρων έως έξι ωρών όπου δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα".

Η Χάρβεϊ είπε στους ακόλουθούς της ότι «ποτέ δεν ένιωσε μεγαλύτερη ντροπή» και δημοσίευσε φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της.

Είπε ότι μπορεί να προκλήθηκαν από τους φίλους της που την μετέφεραν ενώ ήταν αναίσθητη και ότι υπέστη επίσης διάστρεμμα πλευρών και μικρή διάσειση.

Η κολυμβήτρια πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε από γιατρούς και ψυχολόγους, οι οποίοι της είπαν ότι το ναρκωτικό «συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζουμε».

Ο Χάρβεϊ προέτρεψε τους άλλους να είναι προσεκτικοί και είπε ότι το θέμα της αιχμής δεν συζητείται αρκετά.

Η ίδια έγραψε: «Νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής, ότι δεν θα μου συνέβαινε ποτέ, ειδικά όταν είμαι περιτριγυρισμένη από φίλους... Ακόμα φοβάμαι να σκέφτομαι τα άγνωστα εκείνης της νύχτας».

Οι αναφορές για τα ποτά των ανθρώπων που αιχμαλωτίζονται - ή ακόμα και εγχέονται με βελόνα - φαίνεται να έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια γυναίκα είπε στο Sky News πέρυσι ότι ένιωθε «απολύτως κατεστραμμένη» αφού η κόρη της δεν μπορούσε να μιλήσει ή να περπατήσει όταν προφανώς το ποτό της έπεσε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ορισμένες υποθέσεις έφτασαν στο δικαστήριο, με έναν «σεξουαλικό αρπακτικό» να καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα αφού χρησιμοποίησε ένα ύποπτο φάρμακο για βιασμό για να επιτεθεί σε δύο άνδρες.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα εργασίας για την εξάλειψη του «ειδεχθούς» ζητήματος και κάθε πανεπιστήμιο έχει κληθεί να εισαγάγει μια πολιτική για την αντιμετώπιση της αιχμής μέχρι το τέλος του έτους.

Ο ιστότοπος πληροφοριών για τα ναρκωτικά Frank συμβουλεύει τους ανθρώπους να:

• Να αγοράζετε πάντα το δικό σας ποτό και να παρακολουθείτε να το χύνετε

• Μην δέχεστε ποτά από αγνώστους

• Μην αφήνετε ποτέ το ποτό σας χωρίς επίβλεψη ενώ χορεύετε ή πηγαίνετε στην τουαλέτα

• Μην πίνετε και μην δοκιμάζετε το ποτό κανενός άλλου

• Πετάξτε το ποτό σας αν πιστεύετε ότι έχει περίεργη γεύση

see more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...