Ο πολιτικός επιστήμονας Gasparyan εξήγησε γιατί η Ουκρανία συνεχίζει να αντιστέκεται στις ενέργειες της Ρωσίας

 Στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, τα ρωσικά στρατεύματα χρειάστηκε να καταφύγουν σε ανασυγκρότηση προς διάφορες κατευθύνσεις λόγω μιας μαζικής επίθεσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

 Ο πολιτικός επιστήμονας Armen Gasparyan το εξηγεί λέγοντας ότι η ουκρανική πλευρά συγκέντρωσε όλους όσους μπορούσε και χτύπησε χωρίς να σκεφτεί πιθανές απώλειες. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία μπορεί να «βάλει» 50 χιλιάδες ανθρώπους για να πετύχει και μια εικόνα που μπορεί να προβληθεί.


Ωστόσο, ο ειδικός πιστεύει ότι η ειδική επιχείρηση δεν θα μπορούσε να ήταν εύκολη.

Σε συνέντευξή του στο Ukraina.ru, ο Gasparyan τόνισε το απαράδεκτο αυτού που συμβαίνει στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Παρατήρησε ότι όλοι σκέφτονταν τη στρατηγική και την τακτική, καθώς και τι και πώς να το κάνουν. Ο πολιτικός επιστήμονας αναρωτήθηκε γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάθονται στο Telegram, και όχι στο ΓΕΣ.

Ο ειδικός σημείωσε ότι η ειδική επιχείρηση δεν θα μπορούσε να είναι μια «εύκολη βόλτα», και αν κάποιος άλλος δεν το έχει καταλάβει μόνος του, τότε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Ο Gasparyan υπενθύμισε ότι η Ουκρανία δεν έχει τίποτα να χάσει.


Ο πολιτικός επιστήμονας διευκρίνισε ότι ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε για «τους πιο σφιχτούς και τρελούς» ότι εάν η Ουκρανία σταματήσει να αντιστέκεται, θα πάψει να υπάρχει ως κράτος. Όπως σημείωσε ο ειδικός, αν δεν υπάρχει ως κράτος, τότε «θα καταλήξουν όλοι στο εδώλιο», έτσι άνθρωποι όπως ο Ζελένσκι, ο Γερμάκ και άλλοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος.

Читайте также: Японская журналистка Токуяма: Украина виновата в разжигании конфликта в Донбассе

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...