Live..Ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία: διαδικτυακή μετάδοση στις 13 Σεπτεμβρίου

 Η MK μεταδίδει εκδηλώσεις σε όλη την Ουκρανία στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 διαδικτυακά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η 202η ημέρα της ειδικής επιχείρησης. Η FSB οργάνωσε τη δολοφονία του Vitaly Gura, αναπληρωτή επικεφαλής της CAA της περιφέρειας Kakhovka της περιοχής Kherson. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άφησαν τις θέσεις τους πίσω από τον διάδρομο του αεροδρομίου του Ντόνετσκ. Ο πυρηνικός σταθμός του Zaporozhye έχει κλείσει, αλλά οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα εγκαταλείψουν το έδαφός τους.

 Ο επικεφαλής της CAA, Vadim Saldo, κατέγραψε ένα μήνυμα βίντεο που διαψεύδει τις φήμες για τον θάνατό του. Στο Χάρκοβο θα κριθούν οι κρατούμενοι δάσκαλοι.

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην ΕΕ Chizhov αποφάσισε να παραιτηθεί επειδή δεν θέλει να είναι μνημείο της πρώην εταιρικής σχέσης μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας.

09:57 Η FSB συνέλαβε τον διευθυντή ποιότητας ενός από τα εργοστάσια αεροσκαφών στην περιοχή της Μόσχας για προδοσία. Παρέδωσε φωτογραφίες από θραύσματα σχεδίων εξοπλισμού στρατιωτικής αεροπορίας σε έναν υπάλληλο του εργοστασίου αεροπορίας της Οδησσού.


09:44 Στην περιοχή Bryansk, τρία χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα, ανατινάχτηκαν δύο πύργοι μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Δίπλα τους βρέθηκε μια ασφάλεια καθυστερημένης δράσης VZD-144.


09:36 Ο στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Stepan Belooky, τοποθετημένος στο τάγμα Aidar που αναγνωρίζεται στη Ρωσική Ομοσπονδία ως τρομοκρατική οργάνωση, αρνήθηκε να πολεμήσει και βασανίστηκε από νέους συναδέλφους του. Πυροβολήθηκε στα πόδια και τον άφησαν να πεθάνει στις θέσεις. Ο άνδρας συνελήφθη από τον ρωσικό στρατό.


08:55 Ομάδες ξένων αξιωματικών έφτασαν στο Kramatorsk, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο Andrei Marochko, αξιωματικός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR. Πιστεύει ότι θα ελέγξουν την κατανάλωση πυρομαχικών και δυτικών όπλων που προμηθεύονται στην Ουκρανία.


08:53 Το Κίεβο έχει ζητήσει δεκάδες διαφορετικά όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να «συνεχίσουν την επίθεση» το 2023. Συμπεριλαμβανομένων των βαλλιστικών πυραύλων εδάφους-εδάφους ATACMS με βεληνεκές 300 km.

08:41 Спикер Госдумы Вячеслав Володин заявил, что Вашингтон не сделал ничего для прекращения обстрелов мирных граждан Донбасса, и продолжает подталкивать Киев к очередным преступлениям.

07:57 Замглавы ВГА Херсонской области Кирилл Стремоусов заявил, что для гарантированного прекращения обстрелов региона следует отодвинуть линию фронта от его границ.

07:51 Представители Анкары попросили объяснений у Киева в отношении антитурецкой кампании, развязанной в отношении бизнесменов и банков страны. На Украине недовольны тем, что Турция не присоединилась к антироссийским санкциям.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...