Μπολσονάρο και Λούλα συναντώνται πρόσωπο με πρόσωπο πριν από τον δεύτερο γύρο

 Οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι στη Βραζιλία, ο Ζαΐρ Μπολσονάρο και ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, θα έρθουν αντιμέτωποι σήμερα το απόγευμα στην πρώτη τους συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, δύο εβδομάδες πριν από τον κρίσιμο εκλογικό γύρο.

Η συζήτηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 (23:00 GMT), θα συγκεντρώσει τον απερχόμενο δεξιό πρόεδρο και τον πρώην αριστερό πρόεδρο, γνωρίζοντας ότι κέρδισαν στον πρώτο εκλογικό γύρο, που διοργανώθηκε στις 2 Οκτωβρίου. , αντίστοιχα 43,2 τοις εκατό και 48,3 τοις εκατό των ψήφων.


Η προεκλογική εκστρατεία υπήρξε μάρτυρας έντονης ανταλλαγής επικρίσεων μεταξύ των δύο υποψηφίων και των στρατοπέδων τους, και η αριστερή αντιπολίτευση άσκησε έντονη κριτική στον απερχόμενο πρόεδρο.


Ο Μπολσονάρο έχει επανειλημμένα υποδείξει ότι η Βραζιλία θα έχει την ίδια μοίρα με τη Βενεζουέλα εάν ο αντίπαλός του κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.


Τα σχόλια του Μπολσονάρο προκάλεσαν ένα καταιγισμό κριτικής, ειδικά από την ηγέτη των Εργατικών, Γκλίζ Χόφμαν.


Δημοσκόπηση που διεξήχθη από το Datafolia Center και τα αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν σήμερα, έδειξε ότι ο πρώην αριστερός πρόεδρος θα κέρδιζε τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 30 Οκτωβρίου, με 53 τοις εκατό των ψήφων, έναντι 47 τοις εκατό για τον απερχόμενο δεξιός αρχηγός κράτους..


Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών φαίνεται ότι θα είναι ξέφρενος εν μέσω έντονης πόλωσης.


Οι δύο υποψήφιοι αναζητούν τη στήριξη των πολιτικών κομμάτων και πείθουν τους αναποφάσιστους συμμετέχοντας σε εκλογικές συγκεντρώσεις σε όλη τη Βραζιλία.


Διάφορα εκλογικά κέντρα επικρίθηκαν επειδή δεν περίμεναν το αποτέλεσμα του Μπολσονάρο στον πρώτο γύρο, γνωρίζοντας ότι περίμεναν να λάβει το 37% των ψήφων το πολύ.

see more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...