Η Kabaeva για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγήκε και έκανε θραύση (φωτογραφία)

 Η Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική Alina Kabaeva σπάνια εμφανίζεται στο κοινό. Πρόσφατα όμως η Ολυμπιονίκης άλλαξε τις αρχές της. Νέες φωτογραφίες και βίντεο από την Kabaeva δημοσιεύτηκαν στο κοινωνικό δίκτυο από ένα άλλο αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής, Yana Batyrshina .

Στη φωτογραφία, όπου οι πρώην αντίπαλοι αγκαλιάστηκαν χαμογελαστοί, δείχνουν και οι δύο υπέροχες. Η 39χρονη Kabaeva φορά ένα μαύρο παντελόνι που τονίζει τη λεπτή της σιλουέτα. Και η 43χρονη Batyrshina φόρεσε ένα δαντελένιο φόρεμα για μια σημαντική εκδήλωση..

.

«Εγκαίνια της Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής και το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Heavenly Grace» στο Σότσι! Στον αγώνα συμμετέχουν 18 αθλητές από 14 χώρες! Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό! Ευχαριστώ αγαπητή Αλίνα για την πρόσκληση και συγχαρητήρια για τα εγκαίνια του καλύτερου κέντρου ρυθμικής γυμναστικής στον κόσμο!» — υπογεγραμμένη έκδοση Batyrshina.


Οι θαυμαστές θαύμασαν την εμφάνιση των αθλητικών θρύλων:

"Είναι υπέροχο που τα παιδιά θα έχουν μια τέτοια ακαδημία! Χαίρομαι πολύ που προωθείται και υποστηρίζεται η γυμναστική και μπορεί να εξελιχθεί! Εσύ και η Αλίνα είστε όμορφοι"


"Δυο καλλονές που πήγαν τη ρυθμική γυμναστική σε άλλο επίπεδο! Τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη και για τους δύο!", έγραψαν στα σχόλια.


Εγγραφείτε στο κανάλι MK-Sport στο Telegram και λάβετε πρώτοι νέα, άρθρα και γκαλερί φωτογραφιών για αθλήματα και αθλητές!

 κανάλι MK-Sport στο Telegram 

ΑΛΙΝΑ ΚΑΜΠΑΕΒΑ ΣΟΤΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...