Ο Πεσκόφ εξήγησε γιατί ο Πούτιν οδηγούσε μια Mercedes στη γέφυρα της Κριμαίας

 Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ εξήγησε στις 5 Δεκεμβρίου γιατί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν οδηγούσε μια Mercedes στη γέφυρα της Κριμαίας.

«Υπήρχε ακριβώς ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο σημείο απλά. Για να μην οδηγήσω?  », αναφέρει ο Πεσκόφ σύμφωνα με το TASS .

Στη γέφυρα της Κριμαίας για πρώτη φορά μετά την τρομοκρατική επίθεση άνοιξε η κυκλοφορία στη δεξιά πλευρά, όπου αποκαταστάθηκαν δύο ανοίγματα που είχαν καταστραφεί από την έκρηξη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο αρχηγός του κράτους μίλησε με τους κατασκευαστές και άκουσε επίσης μια έκθεση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Marat Khusnullin για την αποκατάσταση της εγκατάστασης.

Συνδέεται με έναν στόχο: γιατί η γέφυρα της Κριμαίας είναι σημαντική για τη Ρωσία

Η προστασία της διέλευσης μεταφορών μέσω του στενού του Κερτς παραδόθηκε στην FSB

Ο Ρώσος ηγέτης πήρε προσωπικά πίσω από το τιμόνι και, παρέα με τον Khusnullin, οδήγησε κατά μήκος της ανακαινισμένης λωρίδας.

Μέρος της γέφυρας της Κριμαίας υπέστη ζημιές από έκρηξη φορτηγού στις 8 Οκτωβρίου. Ως αποτέλεσμα, επτά δεξαμενές καυσίμων του σιδηροδρομικού τρένου πήραν φωτιά, η οποία οδήγησε στη μερική κατάρρευση δύο ανοιγμάτων αυτοκινήτων. Τέσσερα άτομα έπεσαν θύματα του περιστατικού .

Η ρωσική κυβέρνηση έδωσε εντολή να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της μεταφορικής και μηχανικής υποδομής της γέφυρας, συμπεριλαμβανομένης της κατεστραμμένης σιδηροδρομικής γραμμής, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Η διάνοιξη του οδικού τμήματος της γέφυρας της Κριμαίας πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2018. Το κίνημα άνοιξε ο Πούτιν οδηγώντας ένα KamAZ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...