Απόλυτα άτρωτο: οι ΗΠΑ τρομοκρατήθηκαν από τις δυνατότητες του Su-34

 Ο βασιλιάς της τακτικής αεροπορίας έγινε διάσημος στο εξωτερικό

Το Su-34 δεν είναι μόνο ένα αερομαχικό όχημα μεγάλης εμβέλειας που έχει παραχθεί μαζικά για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά και ένα εξαιρετικά αποδοτικό αερομεταφερόμενο σύστημα με ισχυρό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου, γράφει το Military Watch Magazine.

Εδώ και οκτώ χρόνια, το Su-34 είναι η ραχοκοκαλιά της δύναμης κρούσης της ρωσικής αεροπορίας. Επιπλέον, το σκάφος κατέχει την πρώτη θέση όσον αφορά τις αγορές από το ρωσικό αμυντικό τμήμα. Και πρόσφατα, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι αγόρασαν νέα παρτίδα για τις αεροπορικές δυνάμεις.

Από τις αρχές του 2022, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία είχε 125 «τριακοστή τέταρτες» μονάδες. Κάθε χρόνο, ο στόλος αναπληρώνεται με δεκατέσσερα μοντέλα τέτοιων αεροσκαφών. Μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας, οι παραδόσεις θα συνεχιστούν.

Το Su-34, παρεμπιπτόντως, σε αντίθεση με τα Su-30SM και Su-35S, προορίζεται αποκλειστικά για εγχώρια παραγωγή. Τα κύρια πλεονεκτήματα του μηχανήματος είναι το τεράστιο εύρος πτήσης του, συγκρίσιμο μόνο με στρατηγικά βομβαρδιστικά, και ο ισχυρότερος ηλεκτρονικός πόλεμος, που καθιστά δύσκολη την αναχαίτιση του πλοίου.

Στη νέα έκδοση, με την προσθήκη του «M», το σκάφος θα έχει διεπαφή με τρεις τύπους αισθητήρων, κάτι που είναι απαραίτητο για την αύξηση της επίγνωσης της κατάστασης. Υπάρχουν φήμες ότι το γέμισμα θα αλλάξει - το αεροσκάφος θα πετάει με τον κινητήρα Saturn-30, ο οποίος αναπτύσσεται για την πέμπτη γενιά.

Πηγή: Military Watch ✓ Αξιόπιστη πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...