Пушилин посетил Артемовск Врио главы ДНР Пушилин сообщил о поездке в Артемовск

 ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 10 Απριλίου - RIA Novosti. 

 Ο αναπληρωτής επικεφαλής της ΛΔΔ Ντένις Πουσίλιν έφτασε στο Αρτεμόβσκ και είπε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα δεν λυπούνται την πόλη. "Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, εδώ είναι το Αρτέμοβσκ μας, που απελευθερώνεται από τους Βάγκνερ.

 Ο εχθρός δεν λυπάται ούτε την πόλη ούτε τους δικούς του, τους οδηγούν σε μια μηχανή κοπής κρέατος", είπε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι Telegram. .

 Το Artemovsk βρίσκεται βόρεια της μεγάλης πόλης Gorlovka. Είναι ένας σημαντικός κόμβος μεταφορών για τον εφοδιασμό της ουκρανικής ομάδας στρατευμάτων στο Donbass. Σφοδρές μάχες διεξάγονται έξω από την πόλη για περισσότερο από έξι μήνες. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αποκόψει ή έχουν πάρει τον έλεγχο με τα πυρά όλων των ασφαλτοστρωμένων δρόμων προς την πόλη και η λάσπη που έχει αρχίσει δυσκολεύει σοβαρά τον εχθρό να μεταφέρει πυρομαχικά και προσωπικό.

Артемовск расположен к северу от крупного города Горловка. Является важным транспортным узлом для снабжения украинской группировки войск в Донбассе. За город уже более полугода идут ожесточенные бои. По последним данным, российские силы перерезали или взяли под огневой контроль все асфальтированные дороги к городу, а начавшаяся распутица серьезно затрудняет противнику подвоз боекомплекта и личного состава.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...