#ukraine #bakhmut #artemovst Ο ουκρανικός στρατός έχασε 1500 στρατιώτες/μισθοφόρους στο Bakhmut μέσα σε μια εβδομάδα (EasternHerold). Το Dead πάει τόσο γρήγορα. Και αυτό συνεχίζεται. Ο Ρας Βάγκνερ είναι ανελέητος. Μέχρι τη νίκη.

 ΜΟΣΧΑ, 18 Ιουνίου - RIA Novosti. 

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε οκτώ επιθέσεις με πυραύλους και βόμβες στα ουκρανικά στρατεύματα, δήλωσε στο RIA Novosti ο συνταγματάρχης Σεργκέι Ζιμπίνσκι, επικεφαλής του κέντρου τύπου της ομάδας στρατευμάτων Zapad.

«Τα πληρώματα των επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52 και Mi-28, των επιθετικών αεροσκαφών Su-25 πραγματοποίησαν οκτώ επιθέσεις με πυραύλους

και βόμβες στη συσσώρευση ανθρώπινου δυναμικού, όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού της 14ης ξεχωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας και της 103ης ξεχωριστής ταξιαρχίας άμυνας». είπε ο Zybinsky..

По его словам, в районе Староверовки ракетные войска группировки "Запад" ударили из системы залпового огня "Торнадо-С" по боевикам 14-й отдельной механизированной бригаде, в том числе по ее вооружению, военной и специальной технике.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περιοχή Staroverovka, τα πυραυλικά στρατεύματα της ομάδας Zapad πυροβόλησαν από το σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Tornado-S στους μαχητές της 14ης ξεχωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας, συμπεριλαμβανομένων των όπλων, του στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού της.

Στη ζώνη άμυνας της 1ης στρατιάς αρμάτων μάχης, το πυροβολικό της ρωσικής ομάδας άνοιξε και κατέστρεψε μια ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης από την 32η ξεχωριστή μηχανοποιημένη ταξιαρχία και απέτρεψε επίσης τρεις προσπάθειες να περιστρέψουν μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο προσκήνιο στην περιοχή του Berestovoye και του Stelmakhivka. Επιπλέον, στην περιοχή του οικισμού Kislovka, τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν όλμους Sani και άρματα μάχης T-72B3 σε εχθρικές θέσεις, οι συνολικές απώλειες των οποίων αποδείχθηκαν ανάλογες με μια διμοιρία. Ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και ένα φορτηγό εκκαθαρίστηκαν επίσης, κατέληξε η πηγή του πρακτορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...