ΜΜΕ: Ο Ζελένσκι πήρε βρώμικα μέτρα λόγω της αποτυχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην πρώτη γραμμή dikGAZETE: Η Ουκρανία διαπράττει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας λόγω των αποτυχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην πρώτη γραμμή

 ΜΟΣΧΑ, 18 Ιουλίου - RIA Novosti. 

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έσκυψε στην οργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Ρωσίας λόγω της αδυναμίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να επιτύχουν στην πρώτη γραμμή, γράφει ο αρθρογράφος Erhan Altyparmak σε άρθρο του για το dikGAZETE. 

 " "Το Κίεβο είναι στο ρεπερτόριό του. Έχοντας χάσει την ικανότητα να πολεμούν στο μέτωπο, στρέφονται σε τρομοκρατικές ενέργειες", είπε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το καθεστώς του Κιέβου έχει διαπράξει επανειλημμένα προβοκάτσιες που οι δυτικές χώρες αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν. Την ίδια στιγμή, η ίδια η Ουκρανία επιβεβαίωσε έμμεσα τη συμμετοχή της σε αυτές.

 Μια τέτοια συμπεριφορά επιβεβαιώνει μόνο το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, κατέληξε ο Altyparmak. 

 Την προηγούμενη μέρα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας παράλογη από στρατιωτική άποψη και σκληρή. 

Σήμερα, το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ένα αντίποινα από τα ρωσικά στρατεύματα σε αντικείμενα στην Οδησσό και συγκεκριμένα σε ναυπηγείο όπου Ουκρανοί ετοίμαζαν μη επανδρωμένα σκάφη για δολιοφθορά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...