Ζωντανοί δύο επιβάτες που θεωρήθηκαν νεκροί στη συντριβή του Mi-8 στο Αλτάι

 ΜΠΑΡΝΑΟΥΛ, 27 Ιουλίου - RIA Novosti. 

Όταν ένα ελικόπτερο συνετρίβη στη Δημοκρατία του Αλτάι, όχι έξι, αλλά τέσσερις άνθρωποι πέθαναν - δύο ήταν ζωντανοί και έφτασαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο, είπε το RIA Novosti στην υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής έδρας του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης. 

«Υποθετήθηκε ότι δύο άτομα βρίσκονταν κάτω από τα συντρίμμια, αλλά αποδείχθηκε ότι άφησαν μόνοι τους τη σανίδα και έφτασαν μόνοι τους στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, είχαν ελαφρά τραύματα.

 Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τέσσερις άνθρωποι πέθαναν, δέκα τραυματίστηκαν, δύο επέβαιναν στο πλοίο δεν τραυματίστηκαν», είπε η πηγή.

Το ελικόπτερο Mi-8T, ιδιοκτησίας της εταιρείας AltaiAvia, συνετρίβη κοντά στο χωριό Tyungur στην περιοχή Ust-Koksinsky της Δημοκρατίας του Altai περίπου στις 15:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Μόσχας). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την προσγείωση, το αυτοκίνητο άγγιξε ένα ηλεκτρικό καλώδιο και πήρε φωτιά.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν 16 άτομα: τρία μέλη του πληρώματος και 13 τουρίστες. Οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τα τέσσερα από αυτά σε σοβαρή κατάσταση, άλλα τέσσερα με μέτρια τραύματα. Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας πολίτης της Λευκορωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...