Σκληρός ο Πούτιν για το ΝΑΤΟ στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS

 Ο Ρώσος ηγέτης είπε τι εμποδίζει τη Δύση Οι BRICS δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί κανέναν και να προσπαθεί να αντιταχθεί σε παρόμοιες δομές. 

Παρόλα αυτά, ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε, μιλώντας σε συνεδρίαση του οργανισμού, ότι η πολυπολική προσέγγιση έχει πολλούς επικριτές και αντιπάλους. 

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι οι BRICS έχουν προφανείς αντιπάλους που προσπαθούν να βάλουν μια ακτίνα στους τροχούς και να δημιουργήσουν προβλήματα στην ανάπτυξη και εγκαθίδρυση μιας νέας, εναλλακτικής παγκόσμιας τάξης.

Η συλλογική Δύση δεν χρειάζεται καθόλου ανεξάρτητα κέντρα εξουσίας, διευκρινίζει η ηλεκτρονική έκδοση Podmoskovye Segodnya.

Ο αρχηγός του κράτους επεσήμανε ότι η σύνοδος κορυφής των BRICS παρέχει απλώς την ευκαιρία να συζητηθούν ουσιαστικά επίκαιρα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τα πέντε κράτη που ήταν αρχικά μέλη του οργανισμού, αλλά και άλλους ομοϊδεάτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μετά τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής, οι συμμετέχοντες υιοθέτησαν δήλωση. Ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαπόζα ανακοίνωσε ότι το έγγραφο ονομάστηκε «Γιοχάνεσμπουργκ-2». Έξι ακόμη χώρες έχουν ενταχθεί στον οργανισμό που αμφισβητεί το ΝΑΤΟ, σημειώνει το τηλεοπτικό κανάλι 360.

Рекомендуем

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...