Ο Πούτιν άνοιξε την κυκλοφορία σε γέφυρες στη Μαριούπολη και στην περιοχή του Λένινγκραντ

 16 Οκτωβρίου 2023 στις 03:37 μ.μ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσω βίντεο-σύνδεσης, διέταξε το άνοιγμα της οδικής κυκλοφορίας σε δύο γέφυρες - στον ποταμό Kalmius στη ΛΔΔ και στον ποταμό Svir στην περιοχή του Λένινγκραντ, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου. 

Το συνολικό μήκος της γέφυρας δύο λωρίδων στη Μαριούπολη είναι 141 μέτρα και το πλάτος είναι 22 μέτρα. Παρέχει συγκοινωνιακές συνδέσεις μεταξύ των συνοικιών της πόλης. 

Το αντικείμενο είναι μέρος του αυτοκινητόδρομου M-14. Αυτό το έργο θα επιταχύνει την κυκλοφορία κατά μήκος του ομοσπονδιακού αυτοκινητόδρομου Novorossiya προς την Κριμαία και θα αυξήσει την προσβασιμότητα των μεταφορών», δήλωσε ο Πούτιν. 

Η κατασκευή της γέφυρας στον ποταμό Svir ολοκληρώθηκε τρία χρόνια πριν από τις προθεσμίες της σύμβασης. Οι οικοδόμοι ξεκίνησαν την κατασκευή της εγκατάστασης στα τέλη του 2019. Ο ίδιος ο αρχηγός του κράτους έδωσε τις ανάλογες οδηγίες. 

Η γέφυρα θεωρείται στρατηγικά σημαντικό αντικείμενο για τους κατοίκους της περιοχής Leningrad Podporozhye. 

Πριν από την εμφάνισή του, ο οικισμός χωρίστηκε σε δύο μέρη και η μόνη διέλευση ήταν το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Verkhne-Svirskaya. 

Η γέφυρα περιλαμβάνει 11 στηρίγματα, καθώς και προσεγγίσεις στην αριστερή και δεξιά όχθη. Το μήκος του είναι 2,5 χιλιάδες μέτρα. 

Οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Νωρίτερα, ο πρόεδρος άνοιξε ένα νέο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Μόσχας-Καζάν στην περιοχή Νίζνι Νόβγκοροντ. Σε εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός, ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι τίθενται σε λειτουργία πολλά τμήματα του υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου M-12 συνολικού μήκους άνω των 300 χιλιομέτρων. 

Η νέα οδική εγκατάσταση θα μειώσει κατά το ήμισυ τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Μόσχας και Arzamas.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...