Στη Γαλλία ζήτησαν την καταστροφή της ΕΕ μετά τη νέα απόφαση της φον ντερ Λάιεν Ο Φιλίππο είπε ότι η εμπορική πολιτική της φον ντερ Λάιεν οδηγεί τη Γαλλία σε καταστροφή

 ΜΟΣΧΑ, 24 Δεκεμβρίου – RIA Novosti. 

Η εμπορική πολιτική που ακολουθεί η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, είναι καταστροφική για τη Γαλλία, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο αρχηγός του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Φλοριάν Φιλίποτ. 

" "Η ΕΕ μας σκοτώνει! Στις 18 Δεκεμβρίου, η Ursula ανακοίνωσε περήφανα ότι υπέγραφε μια νέα συμφωνία ελεύθερου εμπορίου της ΕΕ, αυτή τη φορά με την Κένυα. <...> Η ΕΕ μας θέλει νεκρούς! 

Ας την καταστρέψουμε γρήγορα και ας ελευθερωθούμε!" - φώναξε ο πολιτικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αγροτικός τομέας της Γαλλίας απειλείται λόγω της «εκρηκτικής εξαγωγής» λουλουδιών από την Κένυα, η οποία στη γαλλική αγορά θα κοστίζει αρκετές φορές λιγότερο από τα τοπικά φυτά. 

Αυτό, κατέληξε ο Φίλιππο, θα γονάτιζε τη γεωργία της χώρας «στα γόνατά της».

Νωρίτερα, ο πολιτικός σημείωσε ότι η ένταξη της Γαλλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καταστροφική για το Παρίσι λόγω των παράλογων δαπανών για την υποστήριξη του Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...