Ο Πεσκόφ απάντησε στη δήλωση του επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Άμυνας για πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσική Ομοσπονδία

 Πεσκόφ: Η Ευρώπη «επένδυσε» πολλά χρήματα στην Ουκρανία και χρεοκόπησε..

ΜΟΣΧΑ, 23 Ιανουαρίου/ Radio Sputnik. 

Οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι οι επενδύσεις τους στην Ουκρανία έχουν «καεί» και τώρα επιβάλλουν στους πολίτες τους την εκδοχή ενός εφήμερου κινδύνου από τη Ρωσία, λέει ο Ρώσος Προεδρικός Γραμματέας Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ. 


Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι το Βερολίνο πρέπει να αναγνωρίσει τον κίνδυνο μιας στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Μόσχα και να αρχίσει να εξοπλίζεται. " 

"Τώρα όλες οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αγωνίζονται για να δηλώσουν έναν εφήμερο κίνδυνο που φέρεται να πηγάζει από τη Ρωσία. Όλα εδώ είναι αρκετά κατανοητά: οι Ευρωπαίοι ξόδεψαν πολλά χρήματα για την Ουκρανία", αναφέρει ο Πεσκόφ σύμφωνα με το RIA Novosti.

Ο γραμματέας Τύπου υπενθύμισε ότι νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε την Ουκρανία «επένδυση» που θα διασφαλίσει την ασφάλεια των μελλοντικών γενεών. " "Αν εμμένετε στην άποψη ότι πρόκειται για επένδυση, τότε έχει αποτύχει. 

Οι Ευρωπαίοι το καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι πέταξαν χρήματα στο λούκι", κατέληξε ο Πεσκόφ. Το Radio Sputnik έγραψε ότι η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ δεν συμφωνούν για την πιθανότητα πολέμου με τη Ρωσία.

Такого Telegram-канала, как у нас, нет ни у кого. Он для тех, кто хочет делать выводы сам.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...