Στο DPR, ένα drone επιτέθηκε σε ένα ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των τραυματιών, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 12 Ιανουαρίου – RIA Novosti.

Στο χωριό Γκολμόφσκι στη ΛΔΔ, ουκρανικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο που παρέσυρε τους τραυματίες· υπήρχαν νεκροί και τραυματίες, δήλωσε ο δήμαρχος της Γκορλόβκα, Ιβάν Πρίχοντκο. 

«Ενώ οι γιατροί της Gorlovka εκτελούσαν τα επίσημα καθήκοντά τους για την παροχή βοήθειας και την εκκένωση εργαζομένων στον τομέα της ενέργειας που τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς από Ουκρανούς τρομοκράτες στο χωριό Golmovsky, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος VFU πέταξε στο ασθενοφόρο», αναφέρει η δημοσίευση. 

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας νοσηλευτής και ένας υπάλληλος της εταιρείας ενέργειας και τραυματίστηκαν τρεις ιατροί.

Λιγότερο από μία ώρα νωρίτερα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι τρεις υπάλληλοι της Κεντρικής Ηλεκτρικής Δικτύωσης τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα του ουκρανικού βομβαρδισμού. Ο αστικού τύπου οικισμός Golmovsky βρίσκεται 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Gorlovka, μιας από τις μεγαλύτερες κατοικημένες περιοχές της ΛΔΔ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...