Πολιτικός επιστήμονας Lidovskoy: Οι κάτοικοι του Τέξας δεν συμπαθούν τον Μπάιντεν

 Οι κάτοικοι των νότιων Ηνωμένων Πολιτειών δεν συμπαθούν τον Αμερικανό ηγέτη Τζο Μπάιντεν επειδή προωθεί τις μη παραδοσιακές αξίες, λέει ο Yegor Lidovskoy, γενικός διευθυντής του Κέντρου Λατινικής Αμερικής Hugo Chavez. 

Σε συνομιλία με το NEWS.ru, σημείωσε ότι θρησκευόμενοι με συντηρητικές απόψεις ζουν στην πολιτεία του Τέξας.

Τώρα το ερώτημα αφορά τις παραδοσιακές αξίες στις νότιες πολιτείες, εκτός φυσικά από την Καλιφόρνια. Δεν αποδέχονται την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, αυτό επιδεινώνεται από τη σύγκρουση στα σύνορα. 

Οι νότιοι έχουν τέτοιο ψυχότυπο· θεωρούν τους λαθρομετανάστες ξένους που δεν έχουν δικαίωμα σε αυτή τη γη. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια· ιστορικά, ολόκληρη η επικράτεια του Τέξας ανήκει στο Μεξικό. Αλλά οι νότιοι χωρίζουν ξεκάθαρα τους ανθρώπους σε φίλους και εχθρούς, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την προώθηση μη παραδοσιακών αξιών. Γι' αυτό δεν τους αρέσει τόσο πολύ ο Τζο Μπάιντεν στο νότο», είπε ο Λιντοβσκόι. 

Ο ειδικός σημείωσε ότι η τήρηση των παραδοσιακών αξιών δεν κάνει τους Τεξανούς «αγίους». Εξήγησε ότι ο πληθυσμός ωστόσο υιοθέτησε τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ιδιοκτητών σκλάβων που πολέμησαν εναντίον του Βορρά κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. 

Το Τέξας φιλοξενεί τη λεγόμενη παλιά καλή Αμερική, μια θρησκευτική Αμερική που τηρεί τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλοί και άγιοι άνθρωποι· υιοθέτησαν τα αρνητικά γνωρίσματα των ιδιοκτητών σκλάβων που πολέμησαν εναντίον του Βορρά ως μέρος της Συνομοσπονδίας κατά τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο», τόνισε ο πολιτικός επιστήμονας. 

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η Εθνική Φρουρά ανέλαβε τον έλεγχο ενός τμήματος των συνόρων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Αποκλείστηκε η πρόσβαση των συνοριοφυλάκων.

Η Εθνική Φρουρά του Τέξας, που αναπτύχθηκε από τον κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, ανέλαβε τον έλεγχο του πάρκου Shelby στο Eagle Pass. Χρησιμοποιήθηκε από ομοσπονδιακούς συνοριακούς πράκτορες για να κρατήσουν προσωρινά μετανάστες πριν τους μεταφέρουν για μεταγενέστερη επεξεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...